ΠΑΟΚ

Νέα στοιχεία στο υπόμνημα του ΠΑΟΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Καταθέσεις αστυνομικών, δημοσιεύματα και άλλα στοιχεία που αφορούν στα όσα αναλύθηκαν στη διάρκεια της εκδίκασης της Παρασκευής (21/4) συμπεριλαμβάνει το υπόμνημα που καταθέτει σήμερα (24/4) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για την υπόθεση των επεισοδίων στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Η πιο κρίσιμη μέρα για την υπόθεση της εκδίκασης των επεισοδίων στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ μπορεί να αποδειχθεί η σημερινή (24/4), καθώς είναι πιθανό η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ να εκδώσει την απόφασή της για την τιμωρία των "ερυθρολεύκων".

Στον ΠΑΟΚ ευελπιστούν στην εφαρμογή της ποινής αφαίρεσης βαθμών (είναι μία από τις ποινές που ορίζει το άρθρο 29), στηρίζοντας πολλά στην κατάθεση του β' παρατηρητή, Περικλή Λασκαράκη περί επίθεσης που δέχθηκε, αλλά και το υπόμνημα με νέα στοιχεία που θα κατατεθεί μέχρι το μεσημέρι.

Το νομικό επιτελείο του Δικεφάλου (Μπίρδας, Μαυρομάτης) δούλεψε εντατικά μέσα στο Σαββατοκύριακο προκειμένου να ετοιμαστεί ένα υπόμνημα με όσο το δυνατό περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση. Σ' αυτό περιλαμβάνονται:

-Νέα στοιχεία και σημειώσεις για όσα αναφέρθηκαν (και μέσα από την έκθεση του πρώτου παρατηρητή Θεμιστοκλή Βαλσαμή και μέσα από το φύλλο αγώνα του διαιτητή Τάσου Παπαπέτρου) στη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης.

-Καταθέσεις αστυνομικών μέσα από την έρευνα που διεξάγει για τα επεισόδια στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ η ΕΛ.ΑΣ. και οι οποίες, σύμφωνα με όσα γνωρίζουν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έχουν δώσει στοιχεία για την ταυτοποίηση 18 δραστών των επεισοδίων.

-Διάφορα δημοσιεύματα με ρεπορτάζ για τα γεγονότα.

Με νεότερες πληροφορίες που συνέλεξε το Sport24.gr, στο υπόμνημά του ο ΠΑΟΚ κάνει αναφορά και στα γεγονότα στο Ολυμπιακός-Πλατανιάς θέλοντας να τονίσει ότι τα επεισόδια στον ημιτελικό με την ΑΕΚ δεν είχαν εμφανιστεί για πρώτη φορά.

Στην Τούμπα γνωρίζουν, βέβαια, ότι την υπόθεση του αγώνα με τον Πλατανιά δεν μπορεί να ανοίξει από μόνη της η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν ασκήσει δίωξηση ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ