ΠΑΟΚ

Νέα κρούση ΠΑΟΚ σε Ανσαριφάρντ

Νέα κρούση ΠΑΟΚ σε Ανσαριφάρντ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ έκανε νέα κρούση στον Καρίμ Ανσαριφάρντ, με τους διοικούντες τον "Δικέφαλο" να αισιοδοξούν πως ο Ιρανός θα πει το "ναι" και θα ντυθεί στα "ασπρόμαυρα".

Η υπόθεση Ανσαριφάρντ απασχολεί εδώ και εβδομάδες τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ήταν σε δεύτερο πλάνο στην ιεράρχηση που είχε γίνει για τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους στη θέση του φορ.

Εδώ και λίγες μέρες, μετά τις τελευταίες επαφές του Λούμπος Μίχελ με τον Ιβάν Σαββίδη, έχει έρθει πιο δυναμικά στο προσκήνιο και σύμφωνα με πληροφορίες ο ΠΑΟΚ έχει κάνει νέα κρούση στον 26χρονο φορ και τον Ιρανό ατζέντη του, Ρέζα Φαζέλι, προσφέροντας ποσό κοντά στις 600.000 ευρώ ετησίως.

Θέμα συμφωνίας με τον Πανιώνιο δεν υπάρχει, αφού ο ΠΑΟΚ καλύπτει τη ρήτρα των 400.000 ευρώ και το ζητούμενο είναι πλέον τι θα απαντήσει ο Ανσαριφάρντ, αφού είναι γνωστό το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού (με μπροστάρη στις επαφές τον Μαρίνο Ουζουνίδη) που δεν μπορεί να κοντράρει οικονομικά τον ΠΑΟΚ και ενδεχομένως και του Ολυμπιακού που είχε ασχοληθεί πριν λίγες μέρες με την περίπτωσή του.

Στον ΠΑΟΚ υπάρχει μία αίσθηση ότι η προσφορά του είναι η καλύτερη για τον παίκτη. Ο Ανσαριφάρντ δεν έχει ενημερώσει ακόμη τον ισχυρό άνδρα του Πανιωνίου, Νίκο Ζαμάνη για την οριστική απόφασή του, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι δεν απέχουμε πολύ από αυτή. Πιθανόν μέχρι το βράδυ να υπάρχει εξέλιξη.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απάντηση στο κρύο με... 4Χ4
Ο ΠΑΟΚ ψηφίζει Αθανασιάδη για το... All Star Game!
Ο καιρός στα γήπεδα της Super League
QUIZ: Σε ποια ομάδα έχουν παίξει τα περισσότερα παιχνίδια;
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ