ΠΑΟΚ

Νέα ευκαιρία στον Μπρκιτς απ' τον Ίβιτς

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΑΟΚ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζέλικο Μπρκιτς είναι έτοιμος να φορέσει και πάλι τα γάντια του βασικού τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ μέσα στο επόμενο διάστημα. Ποιο είναι το σκεπτικό της ενεργοποίησης του Σέρβου τερματοφύλακα από τον Βλάνταν Ίβιτς.

Μπορεί ο Παναγιώτης Γλύκος να έκανε ορισμένες εντυπωσιακές επεμβάσεις στο ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν απέφυγε και πάλι λάθη που στοίχισαν (η κακή πάσα από την οποία προήλθε η πρώτη κίτρινη στον Στέλιο Μαλεζά και η αντίδρασή του στη φάση του τρίτου γκολ της Ένωσης).

Ο Βολιώτης τερματοφύλακας είναι η βασική επιλογή για τη θέση "1" από την αρχή της σεζόν, ωστόσο, ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του έχουν μπει σε σοβαρή σκέψη για να ενεργοποιηθεί και πάλι ο Ζέλικο Μπρκιτς που έχει να αγωνιστεί σχεδόν δύο μήνες (το τελευταίο του παιχνίδι ήταν με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, στο 4-1 για το Κύπελλο).

Το σκεπτικό τους είναι πολύ συγκεκριμένο και έχει ως ορίζοντα την παρουσία του ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου και τα πλέι οφ.

Από τη μία διαπιστώνεται η ανάγκη ο Παναγιώτης Γλύκος να αποφορτιστεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια και από την άλλη να δοθεί χρόνο συμμετοχής και στον Μπρκιτς προκειμένου ο ΠΑΟΚ να έχει εναλλακτική επιλογή στη θέση του τερματοφύλακα στην τελική ευθεία της σεζόν.

Ο Σέρβος γκολκίπερ έχει παίξει σε έξι παιχνίδια μέχρι σήμερα. Τρία Κυπέλλου (εκτός από αυτό με τον Παναιτωλικό, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λάρισα που έληξε με 2-0 και στην λευκή ισοπαλία στα Τρίκαλα), στο 2-3 με την Φιορεντίνα στο Europa League, στην ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και ως αλλαγή στο 3-4 από τον Ατρόμητο στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος.

ΜΟΝΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ, ΤΟ ΜΑΤΣ

Βέβαια, ακόμη δεν έχει αποφασιστεί αν τα γάντια του βασικού δοθούν στον Μπρκιτς στο ματς με τον Πανιώνιο ή σε παιχνίδι μετά την διακοπή του πρωταθλήματος. Το γεγονός ότι ο Γλύκος έχει σοβαρές πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για το Βέλγιο και ίσως να είναι και βασικός, μπορεί να τον "κρατήσει" κάτω από την εστία του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο και η επάνοδος του Μπρκιτς να γίνει στο ματς με την ΑΕΛ στην Τούμπα για το πρωτάθλημα ή μία εβδομάδα μετά στο Περιστέρι.

Σε κάθε περίπτωση ο Ίβιτς θέλει να έχει ένα δίδυμο τερμτοφυλάκων με αγώνες στα πόδια τους για να μπορεί να βασιστεί στα κρίσιμα ματς που έρχονται στις δύο εγχώριες διοργανώσεις.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ