ΠΑΟΚ

Νέα αναφορά σε ΠΑΟΚ και Μπόικο

Νέα αναφορά σε ΠΑΟΚ και Μπόικο

Oι Τούρκοι επιμένουν γράφοντας για τον ΠΑΟΚ και τον Ντένις Μπόικο. Τι αναφέρεται σε νέο δημοσίευμα. Σεφ στην Ολλανδία έφερε ο "Δικέφαλος". Ποιος είναι ο Κοβάσεβιτς, νέος εξωτερικός συνεργάτης της ΠΑΕ.

Συνεχίζουν να αναφέρονται οι Τούρκοι στον ΠΑΟΚ και στον τερματοφύλακα, Ντένις Μπόικο που ανήκει στην Μπεσίκτας.

" Ελληνική επιμονή για τον Μπόικο", γράφει η ιστοσελίδα fanatik.com.trτονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ "χρησιμοποιεί" το Τσάμπιονς Λιγκ έτσι ώστε να πειστεί για συμφωνία ο 28χρονος Ουκρανός πορτιέρο.

Θυμίζουμε πως στις 20/6 η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε διαψεύσει πως ο "Δικέφαλος" ασχολείται με τον Μπόικο. Στην Τουρκία έχουν υπάρξει κάποιες φήμες για αποχώρηση του συγκεκριμένου τερματοφύλακα από την Μπεσίκτας (πάντως οι Τούρκοι δεν φαίνονται διατεθειμένοι να τον αφήσουν να αποχωρήσει) αφού δεν είναι στις πρώτες επιλογές.

Έφερε και σεφ στην Ολλανδία ο ΠΑΟΚ

Έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια στην προετοιμασία της ομάδας δίνουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Ποια είναι η Αλεξάνδρα Ξένου που μαγειρεύει το πρόγραμμα που έχει καθορίσει η διατροφολόγος της ομάδας

Στον ΠΑΟΚ κοιτούν κάθε λεπτομέρεια στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ακόμη και το φαγητό των παικτών...

Λόγω του ότι την προηγούμενη φορά που ήταν η ομάδα στην Ολλανδία, το φαγητό δεν ήταν τόσο καλό, ο "Δικέφαλος" έχει πλέον τον δικό του άνθρωπο να μαγειρεύει και αυτή είναι η Αλεξάνδρα Ξένου, σεφ του ομίλου Grecotel, η οποία έχει αναλάβει το φαγητό των ποδοσφαιριστών.

Η κ. Ξένου μαγειρεύει το μενού που φτιάχνει η διατροφολόγος της ομάδας, Ιωάννα Πασπαλά ενώ να σημειωθεί πως είναι σεφ της Εθνικής ομάδας, οπότε έχει εμπειρία σε ανάλογες περιπτώσεις προετοιμασίας.

Κοβάσεβιτς ο εξωτερικός συνεργάτης για τις αποκαταστάσεις

Όπως είχαμε αναφέρει ο ΠΑΟΚ θα συνεργάζεται με έναν Σέρβο ο οποίος έχει κέντρο αποκατάστασης στο Βελιγράδι και θα αναλαμβάνει θέματα τραυματισμών, αν χρειαστεί. Η ΠΑΕ έδωσε λεπτομέρειες γι' αυτόν.

Είναι ο Νέναντ Κοβάσεβιτς, για τον οποίο στον ΠΑΟΚ αναφέρουν πως ειδικεύεται στο κομμάτι της πρόληψης, αντιμετώπισης και αποκατάστασης τραυματισμών.

Την περασμένη σεζόν ανέλαβε την αποθεραπεία του Λέοβατς πριν τα πλέι οφ και τον βοήθησε να παίξει σε αυτά, αν και αρχικά είχε προγραμματιστεί ο παίκτης να μείνει στα... πιτς για έξι εβδομάδες.

Ο Κοβάσεβιτς όταν ξεκίνησε η προετοιμασία βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για να δει τις εγκαταστάσεις και να γνωριστεί με το υπόλοιπο ιατρικό και προπονητικό τιμ.

Ο Σέρβος θα είναι μαζί με τον ΠΑΟΚ μέχρι να γυρίσει η ομάδα στη Θεσσαλονίκη και γενικώς θα είναι κοντά στον "Δικέφαλο", όποτε χρειαστεί.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ