ΠΑΟΚ

Νάγκμπε: "Να δουλέψω σε τεχνικό πόστο στον ΠΑΟΚ"

Νάγκμπε: "Να δουλέψω σε τεχνικό πόστο στον ΠΑΟΚ"

Ο Τζο Νάγκμπε μίλησε για την "ασπρόμαυρη" εμπειρία του και δεν έκρυψε την επιθυμία του να γυρίσει στον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα είπε στον Arena:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που μιλάω και πάλι στην Θεσσαλονίκη, θέλω να χαιρετήσω όλο τον κόσμο, του φίλους που έκανα εκεί και εννοείτε όλους του φίλους του ΠΑΟΚ, τον κ.Καλαφάτη τον Άγγελο Αναστασιάδη και όλους τους άλλους. Θέλω μια μέρα να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ και να δουλέψω σε τεχνικό πόστο".

Για την τραγωδία στα Τέμπη: "Το θυμάμαι το παιχνίδι, ήταν καλό και ήμουν πολύ χαρούμενος που σκόραρα , τελείωσε 1-1 μετά το γκολ που είχα πετύχει αλλά το γεγονός που συνέβη μετά ήταν τραγικό με τα παιδιά που χάθηκαν. Πραγματικά στεναχωρηθήκαμε πολύ και εγώ και τα παιδιά μου, και η γυναίκα μου, πήγαμε μάλιστα μαζί με την γυναίκα μου την επόμενη μέρα για να συμπαρασταθούμε στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και στις οικογένειες τους.

Ήταν κάτι που με είχε στεναχωρήσει πάρα πολύ και εμένα αλλά και όλα τα παιδιά. Θυμάμαι που πήγαμε την επόμενη μέρα στο σημείο που έγινε το συμβάν, θυμάμαι τα πάντα και τα καλά και τα κακά που πέρασα στην Θεσσαλονίκη. Αυτήν την στιγμή κάνω μαθήματα προπονητικής και θα ήθελα κάποια στιγμή να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ και να δουλέψω από κάποιο πόστο".

Για την σχέση του με τον Αγγελο Αναστασιάδη: "Ήταν πολύ καλός άνθρωπος και θυμάμαι ότι με προκαλούσε συνέχεια για να γίνω καλύτερος. Έπαιζα και για αυτόν και θεωρώ ότι με βοήθησε πάρα πολύ για να γίνω ένα από τα αγαπητά παιδιά του ΠΑΟΚ. Μου έλεγε να κόβω τα μαλλιά μου για γούρι, γιατί πάντα όταν κουρευόμουνα ο ΠΑΟΚ κέρδιζε. Όταν μεγάλωναν τα μαλλιά μου, μου έλεγε “Πεθαμένο πήγαινε να κουρευτείς για να κερδίσει ο ΠΑΟΚ".

Για στους φιλάθλους του "Δικεφάλου": "Δεν υπάρχουν άλλοι σαν αυτούς. ΠΑΟΚ ο ένας! Είναι φανταστικοί, ήταν κάτι ξεχωριστό στην Ελλάδα, δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι παρόμοιο στην καριέρα μου, θέλω να είναι καλά, να είμαι χαρούμενοι με τις επιτυχίες της ομάδας και να με θυμούνται ως ένα παίκτη που πρόσφερε στον ΠΑΟΚ.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα το οποίο ήταν φιλικό και είχε 20.000 κόσμο, σκόραρα μάλιστα και εκεί κατάλαβα ότι πρέπει να προσπαθήσω πάρα πολύ για να μείνω με κάποιο τρόπο στην ιστορία αυτής της πολύ μεγάλης ομάδας. Θυμάμαι τον Σάμπρι, τον Ραμπούτλα, τον Ολιβάρες, τον Κμίνχες, τον Πέρσι Ολιβάρες, τον Μιχόπουλο, τον Φρατζέσκο, τον Ζαγοράκη, τον Βρύζα, τον Βελλή και τον πρώην μάνατζέρ μου κ. Φωτίου και τον κ. Ραγκούση. Στέλνω χαιρετισμούς σε όλους. Σκοπεύω να έρθω με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς στη Θεσσαλονίκη να τους δω, γιατί προς το παρόν έχω υποχρεώσεις, καθώς είμαι στο τεχνικό τιμ της εθνικής Λιβερίας".

Συνεχίζοντας, ανέφερε: "Μου λείπει πολύ ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη. Διαβάζω συνέχεια στις εφημερίδες για τον ΠΑΟΚ, έμαθα για το 1-1 στη Γερμανία, αλλά στεναχωρήθηκα για την ήττα στη Τούμπα από τη Σάλκε, χαίρομαι πολύ που τα πηγαίνει καλά ο ΠΑΟΚ τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη, ξέρω και τον Σεκού Ολίσε, είναι φίλος μου, τον προπονούσα και στην Εθνική Λιβερίας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ