ΠΑΟΚ

"Να γίνει ο ισχυρότερος στην Ελλάδα"

"Να γίνει ο ισχυρότερος στην Ελλάδα"

Διαβάστε αναλυτικά τις πρώτες δηλώσεις του νέου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Χέντβιχες Μαντούρο.

Ο Χέντβιχες Μαντούρο αποκάλυψε στις πρώτες του δηλώσεις ολόκληρο το "φλερτ" που τον έφερε στον ΠΑΟΚ. Ο τέως ποδοσφαιριστής της Σεβίλλης είναι απόλυτα ενημερωμένος για την καινούργια ομάδα του.

Θέλει να βοηθήσει τον "δικέφαλο του βορρά" να γίνει "η ισχυρότερη ομάδα στην Ελλάδα" και έδωσε το δικό του μήνυμα στους φίλους της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Λοιπόν με λίγα λόγια. Ευτυχισμένος;

" Ναι πραγματικά ευτυχισμένος. Ήρθα σε έναν ωραίο σύλλογο, ωραίο πολή και έτσι είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος".

Πότε πρωτοσκέφτηκες την πρόταση του ΠΑΟΚ;

" Πάνε λίγες εβδομάδες όταν τηλεφώνησαν στον ατζέντη μου και εξαρχής σκεφτόμουν πολύ σοβαρά γιατί ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος στην Ελλάδα και με ενθουσιασμό ήθελα να μάθω περισσότερα για την ομάδα. Μίλησα επίσης με τον προπονητή με πληροφόρησε πολύ για τον ΠΑΟΚ".

Ποιο είναι το κίνητρο για έναν παίκτη που αγωνίστηκε στον Άγιαξ, τη Βαλένθια, τη Σεβίλλη να έρθει σε ένα πρωτάθλημα όχι με την καλύτερη φήμη, ασφαλώς ο ΠΑΟΚ έχει γνωστό όνομα, αλλά το ελληνικό πρωτάθλημα δεν συγκαταλέγεται στα κορυφαία πρωταθλήματα. Ποιο ήταν το κίνητρο να έρθεις εδώ;

" Το κίνητρο μου είναι να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να γίνει η ισχυρότερη ομάδα στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή μαζί με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που είναι οι άλλες μεγάλες ομάδες, ο ΠΑΟΚ έχει τη φιλοδοξία να γίνει η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα και επίσης συμμετέχει είτε στο Europa League είτε στο Champions League κι αυτό επίσης είναι ένα κίνητρο, να πάμε μακριά με την ομάδα".

Τι ξέρεις για την τωρινή ομάδα του ΠΑΟΚ;

" Ότι είναι πραγματικά μια καλή ομάδα, δεύτερη τώρα στο Πρωτάθλημα. Υπάρχουν πραγματικά καλοί παίκτες, ποδοσφαιριστές με εμπειρία, αλλά και νέοι ποδοσφαιριστές. Είναι μια καλή ομάδα και θα γίνουμε ακόμα ισχυρότεροι και θα ωριμάσουμε τα επόμενα χρόνια, με τη φετινή χρονιά συμπεριλαμβανομένη".

Ως ποδοσφαιριστής που έχει μεγαλώσει στην Ολλανδία, ποια είναι η γνώμη σου για τον κ. Στέφενς;

" Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, προπονητής πειθαρχίας, του αρέσει να είμαστε πειθαρχημένοι στον τρόπο που αγωνιζόμαστε ως ομάδα. Έχει πολλή εμπειρία, πολλά τρόπαια στην κατοχή του και αυτό τον κάνει πολύ καλό προπονητή".

Μόνο ανοδική πορεία, από τον Άγιαξ στη Βαλένθια και από εκεί στη Σεβίλλη, όμως, μια στιγμή φοβήθηκες για την καριέρα σου, όταν άκουσες γι' αυτό το πρόβλημα στην καρδιά;

" Ναι, τελικά δεν ήταν τίποτα, αλλά φυσικά τρομάζεις λίγο... Πρέπει να τα ελέγξουν όλα, αλλά τελικά η καρδιά μου είναι καλά, δεν υπάρχει πρόβλημα".

Σε έκανε πιο δυνατό αυτό;

"Ναι, ναι. Με έκανε πιο δυνατό, γιατί εκείνη τη στιγμή αντιλαμβάνεσαι πόσο τυχερός είσαι που μπορείς και παίζεις. Το απολαμβάνω κάθε στιγμή και όλο αυτό μου δίνει κίνητρο να παίζω ποδόσφαιρο πολλά χρόνια στο μέλλον".

Αυτό το χαμόγελο που έχεις συνέχεια μεγάλωσε λίγο από τότε;

" Ακριβώς... Και θέλω να δείξω στην Ελλάδα, σε μια μεγάλη ομάδα, σ' έναν μεγάλο σύλλογο και ανυπομονώ να ξεκινήσω να προπονούμαι και να παίξω αγώνες με τον ΠΑΟΚ".

Κάποιο μήνυμα στους φιλάθλους;

" Ναι. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, θα βάλω τα δυνατά μου για την ομάδα, τα χρώματα της, για την πόλη επίσης και θα κάνω ότι μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να γίνει καλύτερη ομάδα και καλύτερος σύλλογος".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ