ΠΑΟΚ

"Να είμαστε φαβορί μέσα στο γήπεδο"

"Να είμαστε φαβορί μέσα στο γήπεδο"
INTIME SPORTS

Ο Άγγελος Αναστασιάδης ξεκαθάρισε πως ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει προβλήματα κόντρα στην Γκινγκάμπ, αν δεν είναι συγκεντρωμένος από το πρώτο λεπτό. "Ήρθαμε για τη νίκη", δήλωσε ο Αθανασιάδης.

Στον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να προσεγγίσει η ομάδα του τον αγώνα με την Γκινγκάμπ αναφέρθηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μία μέρα πριν τον αγώνα με τους Γάλλους ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο Έλληνας τεχνικός είπε ότι δεν έχει καταλήξει στον αντικαταστάτη του απόντα, Παναγιώτη Γλύκου, ενώ αναφέρθηκε και στον θάνατο του Κώστα Κατσούλη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:

Για το ματς με την Γκινγκάμπ και τι άποψη έχει, αν φοβάται τον εφησυχασμό επειδή ηγαλλικήομάδα είναι ουραγός στο Σαμπιονά: "Θα ήταν μεγάλο λάθος αν το βλέπαμε έτσι.Βλέποντας τα ματς του πρωταθλήματος, αλλά και το ματς που έπαιξαν με την Φιορεντίνα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της η βαθμολογία. Είναι μία καλή ομάδα, πειθαρχημένη, πολύ καλά οργανωμένη από τη μέση και μπροστά. Αν δεν είμαστε οργανωμένοι θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα.Άραπρέπει να προσέξουμεπολύ".

Για το γεγονός ότι είναι το τελευταίο ματς πριν τη διακοπή για τις Εθνικές κι αν βοηθά: "Η διαχείριση των παιχνιδιών γίνεται ανάμεσα στα δύο παιχνίδια. Σ' αυτό που πέρασε και αυτό που έρχεται και γίνεται με βάση το αποτέλεσμα του τελευταίου. Στο προηγούμενο ματς ξεκουράσαμε κάποια παιδιά όπως ήρθε το ματς. Η διαχείριση εξαρτάται από το πώς θα πάει το ματς κι αυτό εξαρτάται από εμάς".

Για το αν έχει τη σιγουριά ότι η ομάδα του μπορεί να έχει σταθερότητα ή φοβάται σκαμπανεβάσματα: "Δεν είναι θέμα περιέργειας, είναι θέμα προσαρμογής, πόσο γρήγορα το κάνει σε κάθε αγώνα, Κανείς δεν το ξέρει αυτό από την αρχή. Η προσπάθεια είναι να ενημερωνόμαστε όσο το δυνατό καλύτερα γίνεται για τον αντίπαλο. Εξαρτάται από πολλές παραμέτρους. Εξαρτάται από το πως διαχειρίζεσαι τα πράγματα. Και δεν αποτελεί υποτίμηση του αντιπάλου αυτό. Προς Θεού. Απλά έχει σημασία πώς αντιδράς εσύ. Δεν είχαμε προβλήματα μέχρι τώρα με μία μικρή εξαίρεση. Ελπίζω το ίδιο να κάνουμε και αύριο".

Για την επιλογή του τερματοφύλακα: "Δεν γνωρίζω ακόμη, τελευταία στιγμή θα αποφασίσω όπως γίνεται κάθε φορά με κάθε ποδοσφαιριστή".

Για το αν έχει προσέξει συγκεκριμένους παίκτες της Γκινγκάμπ: "Όχι, πάντα αντιμετωπίζω την κάθε ομάδα με την ομαδική αγωνιστική παρουσία της και αυτό θα κάνουμε και αύριο".

Για το αν θεωρεί ότι είναι ξεκάθαρο φαβορί η Φιορεντίνα και ο ΠΑΟΚ: " Εχει δίκιο ο προπονητής της Γκινγκάμπ που πιστεύει στην ομάδα του. Τα φαβορί δεν φαίνονται στα χαρτιά, φαίνονται στους αγώνες, Και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε εμείς, το ίδιο και αυτοί. Η Γκινγκάμπ παίζει στην έδρα της θέλει να αρχίσει εδώ με νίκη. Φαβορί δεν υπάρχει πριν, φαίνεται μετά. Ελπίζω να δείξουμε ότι είμαστε φαβορί στο ματς, όχι πριν.

Τα ίδια είχαμε πει και στο φιλικό με τη Νάπολι. Το ματς έγινε γιατί υπήρχε ένα παρόμοιο περιστατικό στην Ιταλία. Ένα μήνα πριν, Και τότε ευχές κάναμε, Να σταματήσουμε τα ευχολόγια και να αρχίσουν οι πράξεις".

Για τον θάνατο του φιλάθλου του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη: "Οπουδήποτε κι αν γίνονται αυτά είναι καταδικαστέα, σε όλη την αθλητική οικογένεια του κόσμου. Δυστυχώς έγινε σε μας. Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά;. Αλλά όλο ευχολόγια κάνουμε. Με τόσο προβλήματα που έχει αυτή η κοινωνία σε ένα χώρο που θα έπρεπε να αποτελεί διαφυγή από τα προβλήματα εμείς δημιουργούμε κι άλλα. Δεν θα κάνω ευχή, θα πω: "Να μην ξαναγίνει, είναι επιτακτική ανάγκη. Τα ίδια είχαμε πει και στο φιλικό με τη Νάπολι. Το ματς έγινε γιατί υπήρχε ένα παρόμοιο περιστατικό στην Ιταλία. Ένα μήνα πριν, Και τότε ευχές κάναμε, Να σταματήσουμε τα ευχολόγια και να αρχίσουν οι πράξεις".

Τους παίκτες του ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν ταξίδεψε στην Βρετάνη για... τουρισμό!

Αναλυτικά όσα είπε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ:

Για το αν θεωρεί ότι το επιθετικό της ομάδας τελευταία είναι το κλειδί για τα θετικά αποτελέσματα (Κλάους):" Από την αρχή της χρονιάς παίρνουμε για τη νίκη, για να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο. Γι' αυτό ήρθαμε εδώ, όπως κάνουμε τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη. Θέλουμε τη νίκη".

Για το αν ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει με διαφορετικό πνεύμα τα ευρωπαϊκά ματς: "Η αλήθεια είναι ότι ο ποδοσφαιριστής δείχνει ένα άλλο πρόσωπο στην Ευρώπη. Δεν μπορώ να εξηγήσω το λόγο. Στην Ευρώπη παίρνουμε πολύ καλά αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια και αυτό θέλουμε και φέτος".

Για το αν βοηθά το γεγονός πως δεν υπάρχει ντέρμπι την Κυριακή με τον Ολυμπιακό στο πρόγραμμα: "Δε νομίζω ότι κάποιοι παιδί σκέφτεται τον Ολυμπιακό. Έχουμε πει ότι κάθε φορά βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Σκεφτόμαστε μόνο αυτό το ματς και θέλουμε τη νίκη. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για την αναβολή" .

Για την πολύ καλή στατιστική παρουσία του ΠΑΟΚ στη Ευρώπη και αν βοηθά μία νίκη: "Εμείς ήρθαμε να πάρουμε τη νίκη, αυτό θέλουμε από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε στη Γαλλία και αυτό θα καταφέρουμε, πιστεύω αύριο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ