ΠΑΟΚ

"Να το ανατρέψουμε"

"Να το ανατρέψουμε"
INTIME SPORTS

Μήνυμα ανατροπής έστειλαν οι Δημήτρης Πέλκας και ο Ρόμπιν Όλσεν μετά την ήττα από τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, τονίζοντας πως η ζέστη επηρέασε τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Ο Δημήτρης Πέλκας έστειλε μήνυμα ανατροπής ενόψει της ρεβάνς, ενώ και ο Σουηδός τερματοφύλακας υποστήριξε πως ο Δικέφαλος θα παρουσιαστεί καλύτερος.

Αρχικά μίλησε ο Πέλκας:

"Το γκολ του Μακ μας έδωσε αβαντάζ για τον επαναληπτικό. Η θερμοκρασία ήταν διαφορετική από την Ολλανδία. Είδαμε ότι η ομάδα δεν μπόρεσε να βγάλει τα τρεξίματα, που βγάζαμε στην προετοιμασία και τα φιλικά. Σε μία εβδομάδα θα πάμε στην Τούμπα για να το ανατρέψουμε. Η Λοκομοτίβα μας έκανε δύο ευκαιρίες και έβαλε δύο γκολ. Εμείς από την πλευρά μας χάσαμε 2-3 ευκαιρίες και το σημαντικό είναι ότι δεν βγάλαμε τα τρεξίματα που θέλαμε. Όλοι μας λέγαμε ότι ήταν απίστευτη η διαφορά στη θερμοκρασία στο ημίχρονο",είπε αρχικά ο Πέλκας και συνέχισε :

"Δεν είχαμε καθαρή σκέψη, ίσως και λόγω της κούρασης. Θα αλλάξουν όλα το πιστεύω αυτό... Ο κόσμος θέλει να κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια, είναι λογικό και φυσιολογικό. Θέλουμε τη στήριξη του, δεν μας αρέσει αυτό που έγινε και θα κάνουμε τα πάντα για να το αλλάξουμε. Θα κάνουμε τα πάντα για να γυρίσουμε το αποτέλεσμα. Το περίμενα αλλιώς το παιχνίδι, περίμενα να κερδίσουμε".

Όλσεν: «Θα είμαστε καλύτεροι»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Σουηδός τερματοφύλακας:

«Είναι αλήθεια πως ήταν δύσκολα τα πράγματα σήμερα, όχι τόσο για μένα που δεν έτρεξα πολύ, αλλά για τα παιδιά που ήταν μέσα ήταν δύσκολα. Και δεν είναι εύκολο να έρχεσαι από το κρύο στην Ολλανδία και να παίζεις εδώ με αυτή τη ζέστη. Ίσως δεν καταφέραμε λόγω της ζέστης να βγάλουμε στο γήπεδο αυτό που θα θέλαμε και κυρίως τα τρεξίματα. Η κούραση είναι μία δικαιολογία και το είδατε στο δεύτερο ημίχρονο να μην μπορούμε να κάνουμε αυτό που θα θέλαμε, ενώ ο αντίπαλος έγινε επικίνδυνος με εμάς να προσπαθούμε να αλλάξουμε το σε βάρος μας 2-0» είπε αρχικά ο Σουηδός τερματοφύλακας και συνέχισε:

«Ελπίζω να είναι καλύτερα τα πράγματα την επόμενη εβδομάδα και στην εβδομάδα που έχουμε μπροστά μας πιστεύω ότι θα προσαρμοστούμε καλύτερα στις καιρικές συνθήκες και θα είμαστε και καλύτεροι στην απόδοσή μας».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ