ΠΑΟΚ

"Να τελειώνει το παραμύθι ευνοημένου ΠΑΟΚ"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν σοβαρά παράπονα απ' τη διαιτησία του Δημήτρη Θάνου στον αγώνα με την ΑΕΚ, τα οποία εξέφρασαν μετά τη λήξη του αγώνα. Για ποιες φάσεις διαμαρτύρονται οι "ασπρόμαυροι".

Η εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ εναντίον της ΑΕΚ προκάλεσε μεγάλο προβληματισμό στους υπεύθυνους της ομάδας.

Σε έναν αγώνα κομβικής σημασίας ασφαλώς περίμεναν πολύ καλύτερη και πιο αποτελεσματική αντίδραση από τους παίκτες του Βλάνταν Ιβιτς. Την ίδια στιγμή, δεν έκρυβαν και τα παράπονα τους για τη διαιτησία του Θάνου, χωρίς να θέλουν να δώσουν κανένα άλλοθι για την κακή εμφάνιση και την ήττα.

"Το παραμύθι του ευνοημένου ΠΑΟΚ βόλεψε πολύ όσους έψαχναν τα δικά τους άλλοθι. Ώρα το παραμύθι να τελειώσει. Οι δικές μας αγωνιστικές αδυναμίες δεν δίνουν καμιά δικαιολογία σε διαιτησίες σαν την σημερινή. Όποιος θέλει να κάνει δημόσιες σχέσεις εναντίον μας, θα μας βρει μπροστά του", ήταν η θέση της ΠΑΕ, όπως διατυπώθηκε λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Στον ΠΑΟΚ στέκονται στα (μη) σφυρίγματα του Θάνου στη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου: στην κλοτσιά που δέχτηκε ο Κρέσπο από τον Σιμόες στην περιοχή της ΑΕΚ, στο χέρι αμυντικού της ΑΕΚ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, ακόμη και σε φάουλ του Μάνταλου επί του Ενρίκε, που θα μπορούσε να επιφέρει την δεύτερη κίτρινη του αρχηγού της ΑΕΚ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ