ΠΑΟΚ

Μυστακίδης: "Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από το πουθενά"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÓÁËÊÅ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SCHALKE (MOTION TEAM)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÓÁËÊÅ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SCHALKE (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Γιάννης Μυστακίδης μετά το τέλος του αγώνα με την Σάλκε μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού τονίζοντας ότι όλα θα ήταν διαφορετικά αν ο ΠΑΟΚ είχε προηγηθεί και σημείωσε ότι η ομάδα του δεν άξιζε μια τόσο βαριά ήττα.

Ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ, μέχρι την ώρα που αντικαταστάθηκε, Γιάννης Μυστακίδης μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Σάλκε στην κάμερα του "Cosmote Sports" τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν άξιζε να χάσει με ένα τόσο μεγάλο σκορ.

Όπως είπε χαρακτηριστικά αν η ομάδα του είχε καταφέρει να ανοίξει το σκορ όλα θα ήταν διαφορετικά ενώ αναφέρθηκε και στην αλλαγή του.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Σχετικά με την αντικατάστασή μου, ίσως ο κόουτς να ήθελε να βάλει τον Τζάλμα Κάμπος, για να αποδώσει καλύτερα. Ασφαλώς ο προπονητής μας ξέρει τι κάνει, σε εμάς τους παίκτες μένει ότι χάσαμε με ένα βαρύ, πλασματικό σκορ. Δεν αξίζαμε να χάσουμε με 3-0 απόψε, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από το πουθενά, με μια στημένη φάση, αποσυντονιστήκαμε, χάσαμε τη συγκέντρωση μας μετά το πρώτο γκολ της Σάλκε.

Είχαμε τρεις κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, δεν έχει σημασία αν έκανα εγώ καλές πάσες ή όχι. Αν είχαμε καταφέρει να πάρουμε το προβάδισμα μέσα σε αυτό το γήπεδο, μέσα στην Τούμπα, ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι η συνέχεια θα ήταν διαφορετική και πολύ καλύτερη για τον ΠΑΟΚ. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, αλλά αντιμετωπίζαμε μια πάρα πολύ καλή και σοβαρή ομάδα.

Οι ποδοσφαιριστές της Σάλκε δεν έκαναν πολλά λάθη στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Συνέχισαν να παίζουν ανοιχτά, εμάς μας βγήκε η κούραση, τρέξαμε πολύ προκειμένου να βοηθήσουμε και την άμυνά μας και αυτό μας κόστισε σε δυνάμεις στο τέλος. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την προσωπική μου απόδοση, από τη στιγμή που δεν πήραμε θετικό αποτέλεσμα δεν έχει καμία σημασία.

Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με την Βέροια την Κυριακή και να εξαντλήσουμε όσες ελπίδες μας αναλογούν στην ρεβάνς, δεν πιστεύω ότι η πίεση το κόσμου μας αγχώνει στα εντός έδρας παιχνίδια. Το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε και πόσο πιστεύουμε στο τελικό αποτέλεσμα, σε μια καλή τελική φάση. Ο παράγοντας τύχη παίζει πάντα ρόλο στο ποδόσφαιρο, αν είχαμε σκοράρει στη φάση με το δοκάρι θα βλέπαμε διαφορετικό παιχνίδι στη συνέχεια.

Ίσως στα εκτός έδρας ματς να είμαστε λίγο πιο τυχεροί, να μας βγαίνουν οι φάσεις πιο εύκολα. Η αποψινή αναμέτρηση ήταν πολύ διαφορετική από αυτές για το ελληνικό πρωτάθλημα, καταφέραμε να κάνουμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν είχαμε την απαραίτητη τύχη και συγκέντρωση προκειμένου να πάρουμε τελικά ένα θετικό αποτέλεσμα".

ΜΑΛΕΖΑΣ: "ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΑΛΚΕ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΓΚΟΛ"

Στην καθοριστική σημασία που είχε το πρώτο γκολ της Σάλκε στάθηκε στις δηλώσεις του και ο Στέλιος Μαλεζάς με τον αμυντικό του ΠΑΟΚ να τονίζει σε δηλώσεις του μετά το ματς με τους Γερμανούς:

« Στην αρχή του αγώνα είχαμε 1-2 καλές ευκαιρίες για γκολ όμως δυστυχώς δεν τα καταφέραμε σε αντίθεση με τη Σάλκε που στην πρώτη της φάση βρήκε το γκολ. Ο αντίπαλος είχε ποιότητα, κράτησε τη μπάλα και μας πήγε έτσι ως το τέλος του που δεχθήκαμε ακόμη δύο γκολ σε δύο φάσεις. Δυστυχώς χάσαμε ένα ματς που στην αρχή πιστέψαμε ότι θα μπορούσαμε να το κερδίσουμε.

Δεν μας έλειψε το πάθος ή η διάθεση, απλά η Σάλκε είναι μια πολύ καλή ομάδα, ποιοτική και ευτύχησε να βάλει γκολ στην πρώτη της ευκαιρία. Μετά έπαιξε πιο ελεύθερα και μας έβαλε και τα άλλα δύο. Πλέον είναι πολύ δύσκολο να το γυρίσουμε στη ρεβάνς. Αυτό που πρέπει όμως τώρα είναι να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι μας και όταν έρθει η ώρα θα δούμε και το ματς στη Γερμανία».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ