ΠΑΟΚ

Μυστακίδης: "Στο μέλλον θα ευχαριστώ τον Τούντορ"

Μυστακίδης: "Στο μέλλον θα ευχαριστώ τον Τούντορ"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Μυστακίδης αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο περιστατικό όπου ο Τούντορ τον έβγαλε από τον αγωνιστικό χώρο πριν τελειώσει το φιλικό με την Βέροια, μετά από λάθος στο οποίο υπέπεσε.

Ο Μυστακίδης μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι της "NOVA" και, μεταξύ άλλων, σχολίασε και το περιστατικό, όπου ο Τούντορ τον έστειλε στα αποδυτήρια πριν το τέλος του φιλικού αγώνα με την Βέροια εκνευρισμένος από λάθος το οποίο έκανε.

"Είναι μάθημα για μένα. Στο μέλλον θα τον ευχαριστώ αυτόν τον άνθρωπο" δήλωσε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και συνέχισε: "Όλα πάνε από το καλό στο καλύτερο για μένα. Με τιμάει η κλήση στην εθνική ελπίδων κι όσο παίζω με τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα προσπαθώ μέσα από τις προπονήσεις και τους ανθρώπους που δουλεύουν στην ομάδα να γίνομαι καλύτερος. Είναι ο μήνας της καριέρας μου" ενώ αναφέρθηκε και στο ματς με τον ΠΑΣ: "Μόνο τη νίκη θέλουμε στα Γιάννενα. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε".

"Καθιέρωση στην Εθνική, τίτλους με τον ΠΑΟΚ"

Στο μεταξύ, ο Στέλιος Κίτσιου μίλησε για τους επόμενους προσωπικούς στόχους που θέτει μετά την πρώτη κλήση του στην Εθνική

"Με κάνει πολύ χαρούμενο η πρώτη κλήση μου στην Εθνική. Να πω την αλήθεια δεν το περίμενα. Είναι μεγάλη μου τιμή, πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρά δουλειά για να έρθουν και άλλες ανάλογες στιγμές",
είπε αρχικά ο νεαρός μπακ στην κάμερα του PAOKTV και πρόσθεσε αναφορικά με τους στόχους που θέτει από εδώ και πέρα: "Σίγουρα θα ήθελα να καθιερωθώ κάποια στιγμή στην Εθνική, να κάνουμε καλή ευρωπαϊκή πορεία με τον ΠΑΟΚ και να κατακτήσουμε κάποιον τίτλο".

Όσον αφορά το γεγονός ότι ο Τούντορ τον χρησιμοποιεί τόσο αριστερά, όσο και δεξιά σχολίασε: "Υπάρχουν διαφορές στις θέσεις, αλλά εάν καταλαβαίνεις αυτά που σου λέει ο προπονητής δεν υπάρχει πρόβλημα. Σίγουρα είναι διαφορετικά όταν παίζεις δεξιά και διαφορετικά όταν αγωνίζεσαι αριστερά, αλλά πιστεύω με δουλειά και εάν είσαι συγκεντρωμένος σε αυτά που σε ζητάει ο προπονητής δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ