ΠΑΟΚ

Μυστακίδης: "Κανείς δεν θα μας εμποδίσει για τα πλέι οφ"

Μυστακίδης: "Κανείς δεν θα μας εμποδίσει για τα πλέι οφ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Μυστακίδης και ο Τάσος Δημητριάδης επισκέφτηκαν τη μπουτίκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Sportexpo και ο πρώτος μίλησε για την προσπάθεια του Δικεφάλου εντός γηπέδου.

Αλλοι δύο παίκτες του ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Μυστακίδης και ο Τάσος Δημητριάδης βρέθηκαν στην Sportexpo, στην κινητή μπουτίκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο πρώτος έκανε και δηλώσεις για τον στόχο του ΠΑΟΚ στην τελική ευθεία της σεζόν. Αναλυτικά, όσα είπε.

Για το τι επιδιώκει ο ΠΑΟΚ από εδώ και στο εξής:

«Στόχος από εδώ και πέρα είναι να κάνουμε τρεις νίκες, να μπούμε στα πλέι οφ και από εκεί και πέρα να πάρουμε την πρώτη θέση», τόνισε και στην συνέχεια δήλωσε:

«Ήταν μία βαριά τιμωρία, που ποτέ ξανά δεν επιβλήθηκε σε βάρος άλλης ομάδας. Εύχομαι να μειωθεί αυτή η ποινή, αν και εμείς πιστεύω ότι θα κερδίσουμε τα τρία ματς που έρχονται και δεν θα μας εμποδίσει κανείς να μπούμε στα πλέι οφ».

Για τον τραυματισμό του και αν τον επηρεάζει: «Είναι και αυτό μέσα στο ποδόσφαιρο. Κάθε μέρα είμαι και καλύτερα και ευχαριστώ τους γυμναστές και τους φυσιοθεραπευτές. Θα είμαι έτοιμος στα πλέι οφ».

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ίβιτς: «Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Ομάδες αλλάζουν προπονητές, παίκτες αλλάζουν ομάδες. Η ψυχολογία μας είναι καλύτερη, έχουμε πάρει ήδη δύο νίκες και συνεχίζουμε».

Για τον Τάσο Δημητριάδη που προωθείται στην πρώτη ομάδα: «Πρώτα απ’ όλα να έχει υγεία. Από εκεί και πέρα όλοι ξέρουμε ότι οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ βγάζουν πολλά ταλέντα. Ο Τάσος είναι πολύ καλός παίκτης, έβαλε και γκολ με την εθνική, θα πάρει τις ευκαιρίες και μακάρι να τις εκμεταλλευτεί».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ