ΠΑΟΚ

Μυστακίδης: "Έχουμε άλλη ψυχολογία με τις νίκες"

Μυστακίδης: "Έχουμε άλλη ψυχολογία με τις νίκες"
Μυστακίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο ματς με την Καλλονή καθώς και για τον τραυματισμό του μίλησε ο Γιάννης Μυστακίδης μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα με την Καλλονή αναδείχτηκε ο Γιάννης Μυστακίδης και οι πρώτες εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του, κάνουν λόγο για θλάση β' βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο. O ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είπε:

Για τον τραυματισμό του: " Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω ακριβώς τι έχω, θα δούμε αύριο στη μαγνητική. Νομίζω δεν είναι βαριάς μορφής η θλάση. Ενιωσα ένα σφίξιμο αλλά δεν άκουσα κάτι από το πόδι μου".

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ απέναντι στην Καλλονή: " Ήμασταν πολύ καλοί και κάναμε αυτά που μας ζήτησε ο προπονητής. Μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα γκολ. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν δίπλα μας".

Για την νέα νίκη (την δεύτερη συνεχόμενη) με προπονητή τον Ιβιτς: " Είναι κάτι άκρως θετικό για τον προπονητή για εμάς τους παίκτες και για τον κόσμο. Εχουμε άλλη ψυχολογία (σ.σ. με τις νίκες)... Κερδίσαμε εύκολα στα δύο τελευταία παιχνίδια και είναι σημαντικό για την συνέχεια".

Για την διακοπή που υπάρχει στο εξής: "Θ α μας λείπουν περίπου 10 παίκτες. Οσοι μείνουμε εδώ, θα δουλέψουμε με τον προπονητή για να δεθούμε περισσότερο".

Για την αλλαγή συστήματος με τον Ιβιτς τεχνικό: "Ο καθένας μπορεί να πει αν του αρέσει το 4-3-3 ή το 3-5-2. Ο προπονητής επιλέγει το σύστημα και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε".

Για το γκολ του: " Ήταν ιδιαίτερο γιατί έχει γενέθλια η μητέρα μου σήμερα και το αφιερώνω σε αυτήν".

Photo Credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ