ΠΑΟΚ

Μωυσίδης: "Συλλάβαμε οκτώ Γερμανούς και τρεις Ελληνες"

Μωυσίδης: "Συλλάβαμε οκτώ Γερμανούς και τρεις Ελληνες"
ΠΑΟΚ, οπαδοί INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Μωυσίδης, εκ των αρχηγών της Ελληνικής Αστυνομίας, δεν είδε... ιδιαίτερο πρόβλημα το βράδυ της Πέμπτης (1/10) στην Τούμπα και έδειξε σίγουρος πως όλα θα κυλήσουν ομαλά στον ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Βασίλης Μωυσίδης μίλησε για το πώς διαχειρίστηκε η ελληνική αστυνομία τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ντόρτμουντ στην Τούμπα, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι. Αναλυτικά όσα δήλωσε στο "Αθλητικό Μετρόπολις":

Για το χθεσινό ματς: " Εμείς ως αστυνομία τα πήγαμε μια χαρά. Οι Έλληνες φίλαθλοι δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Έγιναν προσαγωγές σε 8 Γερμανούς για φωτοβολίδες εκ των οποίων οι 6 αφέθηκαν ελεύθεροι. Έγιναν και 3 συλλήψεις τριών Ελλήνων εκ των οποίων ο ένας με γερμανικό διαβατήριο."

Για το τι έγινε με τους οπαδούς της Ντόρτμουντ και πως πέρασαν φωτοβολίδες: " Αυτό είναι δουλειά της ασφάλειας του ΠΑΟΚ και εμάς δουλειά μας είναι να τους ελέγξουμε πριν μπούμε στο γήπεδο. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να μπουν. Προφανώς τα είχαν βάλει από νωρίς".

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: " Ήταν άπαντες άψογοι από πλευράς ΠΑΟΚ. Είχαμε κάποια νεαρά παιδιά που βράζουν το αίμα τους και μπήκαν μέσα αλλά και εμείς τους απωθήσαμε."

Για τους Γερμανούς υπεύθυνους: "Μας έδωσαν συγχαρητήρια και έδειξαν εντυπωσιασμένοι από τη στάση της ελληνικής αστυνομίας."

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: " Εμείς θα τα καταφέρουμε μόνοι μας δεν χρειάζεται να υπάρχουν δυνάμεις από την Αθήνα."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπορούσε και τη νίκη ο ΠΑΟΚ, 1-1 με την Ντόρτμουντ

"Μπούκαραν" μετά το φινάλε

Αγωνία για την "καμπάνα" από την UEFA

Σπάστε τα δεσμά!

Ουρές για τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ