ΠΑΟΚ

MVP της σεζόν ο Τζαβέλλας

MVP της σεζόν ο Τζαβέλλας
Τζαβέλλας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο διεθνής αμυντικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τζαβέλλας, συγκέντρωσε το 37,62% των ψηφων του κόσμου στην ψηφοφορία που διοργάνωσε η ΠΑΕ.

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τον MVP της σεζόν με τον Γιώργο Τζαβέλλα να συγκεντρώσει την προτίμηση της πλειοψηφίας του κόσμου.

Αναλυτικά, όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Το καλοκαίρι του 2013 ο ΠΑΟΚ στα χαρτιά έβρισκε τη λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας στο πρόσωπο του Γιώργου Τζαβέλλα. Τρία χρόνια μετά ο αριστερός μπακ Τζαβέλλας ανήκει στη σφαίρα της λήθης. Κι ο στόπερ Τζαβέλλας είναι ο 11888 MVP της σεζόν 2015-16.

Η έμπνευση του Χουμπ Στέφενς αποδείχτηκε απόλυτα εύστοχη. Μετά τον απαραίτητο μεταβατικό χρόνο προσαρμογής και παρά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην πορεία, ο Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής μετατράπηκε σε μια σταθερή αξία στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ.Η φετινή μεγάλη και δύσκολη σεζόν του Δικεφάλου, εξελίχθηκε στην πιο ώριμη και γεμάτη της δικής του καριέρας. Συμπλήρωσε 3970′ συμμετοχής, έμεινε μακριά από τραυματισμούς, είχε σταθερά καλή παρουσία τόσο με τριάδα όσο και με τετράδα στην άμυνα, φόρεσε το περιβραχιόνιο, σκόραρε, δημιούργησε.

Οι εμφανίσεις του κέρδισαν και τον πιο δύσκολο κριτή. Το κοινό της Τούμπας. Τον κόσμο του ΠΑΟΚ που με την ψήφο του μέσα από το paokfc.gr του χάρισε το βραβείο «Πλάτων Φορόπουλος» ως 11888 MVP της σεζόν 2015-16. Mε ποσοστό 37,62% ο Γιώργος Τζαβέλλας ήταν ο ποδοσφαιριστής που βρέθηκε στην πρώτη θέση της δικής σας προτίμησης.Δεύτερος με 26,46% ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, ο Ρόμπερτ Μακ . Επίσης, στην καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Επίσης, σε μια διαφορετική θέση από αυτή που είχαμε συνηθίσει να τον βλέπουμε. Ο Ίγκορ Τούντορ τον έχρισε σέντερ φορ κι ο Σλοβάκος μεταμορφώθηκε φτάνοντας τα 20 τέρματα. Ο Μακ ήταν πρώτος σε σουτ εντός περιοχής, σε χαμένες ευκαιρίες, δεύτερος σε λεπτά συμμετοχής, σε εύστοχα γεμίσματα και σε σουτ και τέταρτος στις ασίστ με 5.

Την κορυφαία τριάδα κλείνει ένας ποδοσφαιριστής έκπληξη. Ο Γιάννης Μυστακίδης με 11,59%. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός στην πρώτη του σεζόν στην Τούμπα κι ενώ ελάχιστοι περίμεναν πως θα πάρει το πράσινο φως για να παραμείνει στο ρόστερ, κέρδισε τις εντυπώσεις με τις ουσιαστικές εμφανίσεις του. Είτε ως δεξί μπακ, ως αριστερό μπακ χαφ, ως δεξί κι αριστερό εξτρεμ, ως δεύτερος επιθετικός. Πέτυχε έξι γκολ, μοίρασε επτά ασίστ σε 1458′ συμμετοχής κι έδειξε πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να ποντάρει στα δικά του παιδιά για το μέλλον.Η βράβευση του Γιώργου Τζαβέλλα θα γίνει πριν τη σέντρα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας. Το έπαθλο θα δώσουν τα μέλη της οικογένειας του αείμνηστου Πλάτωνα Φορόπουλου".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ