ΠΑΟΚ

MVP ο Βιεϊρίνια

MVP ο Βιεϊρίνια
INTIME SPORTS

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια με το γκολ που πέτυχε και την συνολική του απόδοση αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης στο ματς με τον Ηρακλή. Ο ίδιος ο Πορτογάλος τόνισε πως το γκολ είναι συνολική δουλειά

Για ακόμη ένα ματς του ΠΑΟΚ, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του, όχι τόσο για το γκολ που σημείωσε, όσο για την συνολική του απόδοση. Ο Πορτογάλος παίκτης του "δικεφάλου του βορρά" αναδείχθηκε πολυτιμότερος στο ματς με τον Ηρακλή, λέγοντας πως δεν έδωσε αυτός τη νίκη, αλλά όλη η ομάδα με την δουλειά που έκανε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βιεϊρίνια:

" Κανένα παιχνίδι στο πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο. Ξέραμε ότι και το ματς με τον Ηρακλή θα ήταν δύσκολο και θα θέλαμε να σκοράρουμε γρήγορα. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα γκολ, αφού δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες".

Για την εμφάνιση του και το γκολ που πέτυχε: " Δεν έδωσα εγώ τη νίκη, αλλά η δουλειά που έκανε η ομάδα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είμαι χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα, αλλά δεν θα το είχα καταφέρει χωρίς τους συμπαίκτες μου. Θέλουμε να πετυχαίνουμε πολλά πράγματα και για αυτό δουλεύουμε".

Για τον αγώνα με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ: " Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα συγκεντρωθούμε σε αυτό, αφού για εμάς κάθε ματς είναι διαφορετικό. Το φαβορί πιθανώς να είναι η Ντιναμό, αλλά εμείς πάμε για τη νίκη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ