ΠΑΟΚ

MVP Νοεμβρίου ο Αθανασιάδης

MVP Νοεμβρίου ο Αθανασιάδης

Για πρώτη φορά την φετινή σεζόν ο Κλάους αναδείχθηκε από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ πολυτιμότερος παίκτη του μήνα

Ο Ράζβαν Ρατς είχε κάνει... προσωπική υπόθεση τον τίτλο του MVP (με τρεις απανωτές κατακτήσεις), αλλά, πλέον, ήρθε η ώρα το βραβείο να καταλήξει και σε κάποια άλλα χέρια. Για τον μήνα Νοέμβριο λοιπόν πολυτιμότερος είναι ο Στέφανος Αθανασιάδης σύμφωνα με την τις ψήφους των φιλάθλων του Δικεφάλου.

Μέσα στον προηγούμενο μήνα ο Κλάους σκόραρε τέσσερα τέρματα (δύο κόντρα στον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και δύο στην παγωμένη Λευκορωσία κόντρα στην Ντιναμό Μινσκ) και συνέβαλε τα μέγιστα για την πορεία του ΠΑΟΚ.

Η "μάχη" με τον Περέιρα ήταν ιδιαίτερα αμφίρροπη, από το ξεκίνημα της, με τους δύο παίκτες να έχουν ελάχιστη διαφορά ψήφων. Τελικά ο Αθανασιάδης συγκέντρωσε το 36% και επικράτησε του Φακούντο ο οποίος έφτασε το 34%, με κάτι λιγότερο από 100 ψήφους να χωρίζουν τους δύο.

Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ-Γκινγκάμπ

Ο αγώνας με την Γκινγκάμπ είχε άσχημη κατάληξη για τον ΠΑΟΚ, αφήνοντας τον Δικέφαλο εκτός της "φάσης" των "32" του Europa League. Από τις πιο ζεστές στιγμές της βραδιάς ήταν το χειροκρότημα του κόσμου μετά λήξη της αναμέτρησης, γεγονός που κατέγραψε η παρακάμερα του PAOK TV.
Δείτε ακόμη την άφιξη του ΠΑΟΚ και το ζέσταμα των παικτών, τις αντιδράσεις του πάγκου κατά τη διάρκεια του αγώνα και πλάνα από την εξέδρα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ