ΠΑΟΚ

MVP Απριλίου για τον ΠΑΟΚ ο Πέλκας

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:MOTION TEAM) EUROKINISSI

Οι εμφανίσεις του Δημήτρη Πέλκα κόντρα σε Πανιώνιο και Παναθηναϊκό έφεραν το τρίτο φετινό παρόμοιο βραβείο για τον εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ, καθώς αναδείχθηκε MVP του Απριλίου.

Ο Δημήτρης Πέλκας αναδείχθηκε "11888 MVP" για το μήνα Απρίλιο, κατακτώντας το συγκεκριμένο βραβείο για τρίτη φορά μέσα στην σεζόν, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να σημειώνει:

"Ο «μικρός» όχι απλά μεγάλωσε, αλλά πήρε και ηγετικό ρόλο στην ομάδα. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου τον εμπιστεύτηκε από την αρχή, ο ίδιος τον δικαίωσε με τις εμφανίσεις του κι ο Δημήτρης Πέλκας είναι και επίσημα ένας από τους κορυφαίους παίκτες του Δικεφάλου την φετινή σεζόν.

Πάθος, θέληση, ένταση στο παιχνίδι, διαρκής διάθεση βελτίωσης κι άκρως ουσιαστικές εμφανίσεις με 11 γκολ και 12 ασίστ ως τώρα, ο μέσος του ΠΑΟΚ διανύει την κορυφαία σεζόν της καριέρας και το αποδεικνύει στο χορτάρι με κάθε ευκαιρία, έχοντας εξαιρετική παρουσία σε όλες τις γραμμές του γηπέδου.

Τον Απρίλιο ο Πέλκας μπορεί να αγωνίστηκε μόνο σε δύο παιχνίδια, αλλά ήταν αρκετά για να βάλει την υπογραφή του. Γκολ και ασίστ στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Πανιώνιο στην Τούμπα και ασίστ στο διπλό στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα.

Στην ψηφοφορία για τον 11888 MVP του μήνα είχε να αντιμετωπίσει δύο εξίσου επιδραστικούς παίκτες που είχαν ρόλο πρωταγωνιστή, αλλά με ποσοστό 38,09% κατέκτησε το τρίτο αντίστοιχο βραβείο για την φετινή σεζόν.

Στην δεύτερη θέση έμεινε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και τρίτος με πολύ μικρή διαφορά ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο πρώτος γύρισε μόνος του το παιχνίδι με την Ξάνθη με γκολ και ασίστ, ενώ όσες φορές κλήθηκε ήταν εκεί για να βοηθήσει και ο δεύτερος σημείωσε τέσσερα γκολ, στον δρόμο για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της Super League".

ΟΙ 11888 MVP ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ:

Αύγουστος: Τζάλμα Κάμπoς

Σεπτέμβριος: Δημήτρης Πέλκας

Οκτώβριος: Λέο Μάτoς

Νοέμβριος: Λέο Μάτoς

Δεκέμβριος: Δημήτρης Πέλκας

Ιανουάριος: Αλέξανδρoς Πασχαλάκης

Φεβρουάριος: Φερνάντo Βαρέλα

Μάρτιος: Βιεϊρίνια

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ