ΠΑΟΚ

Μπρκιτς: "Ο Γλύκος παίζει πολύ καλά μέχρι τώρα"

Μπρκιτς: "Ο Γλύκος παίζει πολύ καλά μέχρι τώρα"
Μπρκιτς EUROKINISSI

Ο Ζέλικο Μπρκιτς ομολογεί έμμεσα ότι ο Παναγιώτης Γλύκος δεν του έδωσε την ευκαιρία να διεκδικήσει θέση βασικού στον ΠΑΟΚ.

Περιμένει την ευκαιρία του να παίξει βασικός κάτω από την εστία του ΠΑΟΚ ο Ζέλικο Μπρκιτς, αλλά προς το παρόν ο Γλύκος τα πάει πολύ καλά και αυτό είναι κάτι που ομολογεί και ο ίδιος ο Σέρβος σε δηλώσεις του στη NOVA.

Συγκεκριμένα, ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας δήλωσε:

Για την επιλογή του να έρθει στον ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος και αυτό ήταν το πρώτο που είχα στο μυαλό μου. Ήξερα πως έρχομαι σε ένα τέτοιο σύλλογο και αυτό αποτέλεσε μεγάλο κίνητρο για μένα".

Για τον ανταγωνισμό στη θέση που αγωνίζεται με τον Παναγιώτη Γλύκο: "Ήρθα λίγο αργά στην περίοδο προετοιμασίας αλλά τώρα είμαι εδώ και δουλεύω καλά. Περιμένω τι θα αποφασίσει ο κύριος Ίβιτς για το αν θα με χρησιμοποιήσει. Ο Παναγιώτης παίζει πολύ καλά μέχρι τώρα, είναι σημαντικό για μένα η ομάδα να έχει αποτελέσματα όποιος και να παίζει. Φυσικά είναι καλύτερα για μένα να παίζω εγώ, αλλά πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα".

Για το αν βρήκε ότι περίμενε στον ΠΑΟΚ: "Βρήκα ότι περίμενα στον ΠΑΟΚ. Ήξερα πως έρχομαι σε ένα σημαντικό κλαμπ και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Περιμένω την ευκαιρία μου να παίξω. Ο σύλλογος είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Όλοι μιλούν για τους φίλους του ΠΑΟΚ και το είδα και εγώ, είναι καταπληκτικοί. Πιστεύω πως με την υποστήριξή τους η ομάδα μπορεί να πάρει σπουδαία αποτελέσματα φέτος".

Photo credits: action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ