ΠΑΟΚ

Μπρκιτς: "Είμαι έτοιμος..."

Μπρκιτς: "Είμαι έτοιμος..."
Μπρκιτς EUROKINISSI

Ο Ζέλικο Μπρκιτς, που έκανε σπουδαία εμφάνιση στο φιλικό του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη, μίλησε για την ετοιμότητά του αλλά και για τα ματς απέναντι σε Αγιαξ και Ντίναμο Τιφλίφας.

Ο Ζέλικο Μπρκιτς ήταν εξαιρετικός στην "λευκή" ισοπαλία (0-0) στο εκτός έδρας ματς του Σαββάτου κόντρα την Ξάνθη. Ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ είπε:

Για το αν τον ικανοποιεί η εμφάνισή του ή τον προβληματίζουν οι πολλές ευκαιρίες της Ξάνθης: "Ισως και τα δύο. Συνεχίζουμε τη δουλειά και να γινόμαστε καλύτεροι. Δύο ημέρες νωρίτερα επιστρέψαμε από ένα ταξίδι αρκετά μεγάλο και δύσκολο. ίσως ήμασταν κουρασμένοι. Αυτό βέβαια δεν είναι δικαιολογία. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να δούμε τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας".

Για το πόσο έτοιμος είναι: " Κάθε φορά που είμαι στον αγωνιστικό χώρο, είμαι έτοιμος. Δεν θέλω να έχω δικαιολογίες όταν είμαι στον αγωνιστικό χώρο. Κάποιες φορές είμαστε σε καλή φόρμα, κάποιες άλλες όχι. Κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει κάθε στιγμή να δίνει το 100% των δυνατοτήτων του όταν μπαίνει στο γήπεδο".

Για την αναβολή στο πρωτάθλημα: " Όταν έπαιξα, συνέβη περίπου μια παρόμοια κατάσταση και αναβλήθηκε το πρωτάθλημα. Δεν μπορούμε εμείς οι ποδοσφαιριστές να αλλάξουμε από την πλευρά μας τέτοιες καταστάσεις. Πρέπει να συνεχίσουμε να προπονούμαστε, να παίζουμε καλύτερα και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

Για τον αποκλεισμό στα ματς με τον Αγιαξ αλλά και για την... πρόκριση που "έρχεται" στους ομίλους του Europa League μετά το 0-3 απέναντι στην Ντιναμό Τιφλίδας: "Είμαι ικανοποιημένος για το ότι είμαστε κοντά στο να βρεθούμε στους ομίλους του Europa League. Είμαστε όλοι λίγο στενοχωρημένοι για τον αποκλεισμό από τον Αγιαξ. Ήμασταν κοντά στην πρόκριση και νομίζω πως δεν είχαμε τύχη, ειδικά στο παιχνίδι που έγινε στην έδρα μας. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Γυρίσαμε σελίδα και στο παιχνίδι με την Ντιναμό Τιφλίδας δείξαμε πως είμαστε εδώ...".

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ