ΠΑΟΚ

"Μπράβο" από Μίρτσεα σε Ραζβάν Λουτσέσκου

"Μπράβο" από Μίρτσεα σε Ραζβάν Λουτσέσκου

Ο Μίρτσεα Λουτσέσκου βρέθηκε στην Τούμπα και συνεχάρη τον γιο του, Ραζβάν, για τη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ατρόμητο. Η παρουσία στα αποδυτήρια, το δείπνο και ο Γιάννης Παπαδημητρίου. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Δεν συμπλήρωσε ούτε μία ολόκληρη μέρα στη Θεσσαλονίκη ο Μίρτσεα Λουτσέσκου. Ο 72χρονος φημισμένος τεχνικός έφυγε την Τρίτη (21/11) το πρωί από την Ελλάδα έχοντας πάρει μία καλή γεύση από την ομάδα του γιου του, με τον οποίο συνέφαγαν χθες το βράδυ σε εστιατόριο στο κέντρο της πόλης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Τουρκίας παρακολούθησε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο παρέα με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση, τον τεχνικό διευθυντή των εθνικών ομάδων της ΕΠΟ Ζήση Βρύζα, την υπεύθυνη οικονομικών του Δικεφάλου, Μαρία Γκοντσάρεβα και τον τεχνικό διευθυντή της Ξάνθης, Γιάννη Παπαδημητρίου, με τον οποίο έχει αναπτύξει φιλική σχέση τα τελευταία χρόνια.

Στη διάρκεια του παιχνιδιού εξέφρασε ενδιαφέροντα σχόλια για την ομάδα του γιου του, όπως και για συγκεκριμένους παίκτες. Με τη λήξη του αγώνα, συνοδευόμενος από τον Λούμπος Μίχελ, πήγε στα αποδυτήρια, στο γραφείο του Ραζβάν Λουτσέσκου (και όχι στους παίκτες) και είχε σύντομη συνομιλία μαζί του.

ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Μίρτσεα Λουτσέσκου EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο πολύπειρος κόουτς έδωσε συγχαρητήρια στον γιο του για την αντίδραση της ομάδας του μετά το 0-1 και την προσπάθεια που κατέβαλε να φτάσει στην ανατροπή. Σημείωσε, επίσης, ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, με βάση την εικόνα που αποκόμισε από τους παίκτες που έχει ο ΠΑΟΚ.

O ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Τουρκίας, απέφυγε να κάνει δηλώσεις εξερχόμενος από την Τούμπα. Ίσως το πράξει μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να επισκεφτεί και στις 10 Δεκεμβρίου, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, στην Τούμπα.

"Μπράβο" από Μίρτσεα σε Ραζβάν Λουτσέσκου

Ο συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου, Γιώργος Τσονάκας, δημοσιοποίησε φωτογραφία από την παρουσία του Μίρτσεα Λουτσέσκου στα αποδυτήρια της Τούμπας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ