ΠΑΟΚ

Μπουτάρης: "Υπήρξε μία σαφής υπερβολή στη στάση του Ολυμπιακού"

Μπουτάρης: "Υπήρξε μία σαφής υπερβολή στη στάση του Ολυμπιακού"
EUROKINISSI

Για υπερβολική στάση του Ολυμπιακού έκανε λόγο ο Γιάννης Μπουτάρης, όταν ρωτήθηκε για την πρωτόδικη απόφαση που αφορά την τιμωρία του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της μη διεξαγωγής της αναμέτρησης με τους Πειραιώτες στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης στην ιστοσελίδα thestival.gr, αναφορικά με την τιμωρία του ΠΑΟΚ για τη μη διεξαγωγή του αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

"Πιστεύω ότι οι αγώνες δίνονται και κερδίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στις αίθουσες των δικαστηρίων. Σε ό,τι αφορά τη διακοπή του αγώνα της Τούμπας, εκτιμώ ότι υπήρξε μία σαφής υπερβολή στη στάση του Ολυμπιακού, η οποία προκάλεσε εύλογο προβληματισμό στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και όχι μόνο, ο οποίος έχει να κάνει με την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ελπίζω τουλάχιστον ότι το συγκεκριμένο περιστατικό θα αποτελέσει το εφαλτήριο για την εξυγίανση του χώρου, την οποία εξαγγέλλουν όλοι τα τελευταία χρόνια χωρίς όμως να έχουμε δει κανένα αποτέλεσμα, έτσι ώστε ο κόσμος να ανακτήσει την εμπιστοσύνη του στο πρωτάθλημα και να επιστρέψουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα".

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ