ΠΑΟΚ

"Μπορούμε την πρόκριση στην Τούμπα"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δίνουν συνέχεια στα λεγόμενα του Λέο Μάτος στο Sport24.gr και στέλνουν το μήνυμα ότι πιστεύουν στην ανατροπή της ήττας με 2-0 από τον Παναθηναϊκό. Ο Μίχελ μιλά για φάουλ του Μολέντο στον Γλύκο στη φάση του 1-0.

Τόσο ο Βλάνταν Ίβιτς, όσο και οι υπόλοιποι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ θέλησαν να ρίξουν τους τόνους χθες και να αποφορτίσουν την ομάδα από την δύσκολη βραδιλά που βίωσε την Μ. Τετάρτη στη Λεωφόρο. Παρόλα αυτά, οι πάικτες του Δικεφάλου, από το ταξίδι της επιστροφής στη Θεσσαλονίκη ακόμη το ίδιο βράδυ, άρχισαν να δηλώνουν στις μεταξύ τους συζητήσεις την πίστη στην ανατροπή του 2-0 και στην πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ακολουθώντας το πνεύμα των όσων δήλωσε ο Λέο Μάτος στο Sport24.gr, οι παίκτες του ΠΑΟΚ έλεγαν στις μεταξυ τους συζητήσεις: "Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στον πρώτο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν θα τα παρατήσουμε. Στην Τούμπα μπορούμε και θα κάνουμε την ανατροπή. Θα τα δώσουμε όλα και χρειαζόμαστε λίγη τύχη μονο".

Μάλιστα, ορισμένοι από αυτούς συμπλήρωναν: "Ξέρουμε πώς περιμένουν ο κόσμος και ο μεγαλομέτοχος έναν τίτλο εδώ και χρόνια. Θα κάνουμε τα πάντα για να τους δώσουμε χαρά".Σημασία, βέβαια, για τον ΠΑΟΚ έχουν οι πράξεις τους εντός γηπέδου και όχι τα λόγια έξω από αυτό και στις 27 Απριλίου θα φανεί κατά πόσο είναι έτοιμοι να κάνουν την υπέρβαση

ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Εξάλλου, ένα-μικρό-κομμάτι στα όσα έλεγαν οι παίκτες μεταξύ τους αφορούσε και στο πέναλτι που δεν έδωσε ο Σιδηρόπουλος στο χέρι του Χουλτ μέσα στην περιοχή του Βλαχοδήμου. "Ακόμη και με την απόδοσή που είχαμε μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα γκολ από εκείνη τη φάση και όλα να ήταν διαφορετικά", τόνιζαν .

Ο Λούμπος Μίχελ, από την πλευρά του, έβαζε χθες και μία άλλη φάση στην κουβέντα για τη διαιτησία. Ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έκανε λόγο για φάουλ του Μολέντο στη φάση του 1-0, την ώρα που ο Βολιώτης έδιωχνε με γροθιά τη μπάλα. "Στη μικρή περιοχή ο τερματοφύλακας είναι απόλυτα κυρίαρχος, έπρεπε να είχε σφυριχτεί φάουλ", σημείωνε ο βετεράνος ρέφερι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ