ΠΑΟΚ

Μπόλονι: "Ο Ραζβάν ήδη έχει βοηθήσει τον ΠΑΟΚ"

Μπόλονι: "Ο Ραζβάν ήδη έχει βοηθήσει τον ΠΑΟΚ"

Ο 33χρονος μπακ του ΠΑΟΚ Ράζβαν Ρατς, συμπληρώνει με την Φινλανδία 100 συμμετοχές με την φανέλα της Ρουμανίας και ο συμπατριώτης του τεχνικός τον καλωσορίζει στο κλαμπ των ρεκόρ

Ο Ράζβάν Ρατς γράφει ιστορία απόψε, καθώς γίνεται ο πέμπτος Ρουμάνος διεθνής που φθάνει τις 100 συμμετοχές. Κατά σειρά οι άλλοι τέσσερις είναι: Μουντεάνου (134), Χάτζι (124), Ποπέσκου (115) και τέταρτος ο Λάσλο Μπόλονι με 104.

Ο πρωην προπονητής του ΠΑΟκ μίλησε στην εφημερίδα "Metrosport" για την επίδοση του 33χρονου μπακ."Χαίρομαι γι’ αυτό που θα πετύχει απόψε. Καλώς ήρθες, Ραζβάν, στο κλαμπ των ρεκόρ" τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: "Ο Ραζβάν είναι πολύ δυνατός χαρακτήρας, σκληρός και συνεπής επαγγελματίας και θέλω να του δώσω συγχαρητήρια".

Όταν ρωτήθηκε για τον θα προσφέρει στον ΠΑΟΚ, σημείωσε: "Μα, ήδη έχει αρχίσει να βοηθά τον ΠΑΟΚ. Μοιράζει ασίστ, σκοράρει, έχει σημαντική παρουσία με τον ΠΑΟΚ και ελπίζω να τον βοηθήσει να πετύχει τους στόχους του".

Τέλος, αναφέρθηκε και στην παρουσία του Αθανασιάδη στην Εθνική Ελλάδας: " Ο Κλάους ήταν ο βασικός μας στράικερ την εποχή που ήμουν στον ΠΑΟΚ. Θεωρώ λογικό να είναι στην Εθνική σας ομάδα και πιστεύω μπορεί να προσφέρει πολλά".Όσο για το αν έβαλε και ο ίδιος ένα λιθαράκι στην εξέλιξή του, τόνισε: "Ρωτήστε τον ίδιο τον Κλάους".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ