ΠΑΟΚ

Μπολντρίν: "Είχα πρόταση από τον ΠΑΟΚ, προτίμησα την Καϊσέρισπορ"

Μπολντρίν: "Είχα πρόταση από τον ΠΑΟΚ, προτίμησα την Καϊσέρισπορ"

Σε δηλώσεις του ο Φερνάντο Μπολντρίν παραδέχτηκε ότι είχε πρόταση από τον ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στους λόγους που προτίμησε την Καϊσέρισπορ.

Το φλερτ του ΠΑΟΚ με τον Φερνάντο Μπολντρίν είχε αποκαλυφθεί πριν λίγες ημέρες από τα ρουμανικά μέσα ενημέρωσης και τις δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι, που μιλούσε για κρούση 1,2 εκατ. ευρώ από τον ΠΑΟΚ και δική του απαίτηση που έφτανε το 1,5 εκατ. ευρώ.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε σε πλειστηριασμό, στον οποίο ήθελε να τον βάλει απέναντι από την Καϊσέρισπορ ο Μπεκάλι και τελικά ο 28χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός κατέληξε στην τουρκική ομάδα, όπου θα βρει τον παλιό του προπονητή, Μάριους Σουνούντιτσα.

Ο παίκτης, ωστόσο, έκανε δηλώσεις και τόνισε ότι είχε πρόταση από τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, τόνισε σε δηλώσεις του στη "Dolce Sport": "Για μένα ήταν πολύ καλά νέα. Είμαι ήδη 28 χρονών και πήρα μία πολύ καλή πρόταση σε χρήματα. Ξέρω πολύ καλά τον Σουμούντιτσα, αυτός με έφερε στη Ρουμανία και πριν κάποιο καιρό όταν ο ατζέντης μου μού είπε ότι οι άνθρωποι της Καϊσέρισπορ θα με πα΄ρουν εκεί. Του απάντησα ότι αν είχα ανάλογη πρόταση από τον ΠΑΟΚ, θα προτιμούσα να πάω στην ομάδα του Σουμούντιτσα γιατί αυτός με έφερε στη Ρουμανία. Και έτσι συνέβη Μία φορά μόνο μου είχε πει ποιες είναι οι συνθήκες εκεί και εμπιστεύομαι ότι θέλει να δουλέψει μαζί μου".

Photo Credits: Steaua Twitter

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ