ΠΑΟΚ

Μπίσεσβαρ: "Χρειαζόμαστε παραπάνω τύχη"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ τόνισε ότι και ο ίδιος και η ομάδα του ΠΑΟΚ χρειάζονται περισσότερη τύχη.

Ικανοποιημένος για τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών από πλευράς ΠΑΟΚ έμεινε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ όπως υποστήριξε μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο μέσος της ομάδας της Θεσσαλονίκης στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του άξιζε τη νίκη επί του Πανιωνίου.

Για το σημερινό παιχνίδι και τη νίκη:
"Παίζαμε μια πολύ καλή ομάδα, δεν είναι τυχαία δεύτερη. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες το πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο γύρισαν λίγο πίσω και με την κόκκινη βρήκαμε περισσότερο χώρο για να σκοράρουμε. Αν ήμασταν λίγο καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να αποδείξουμε κάποια πράγματα σε εμάς κυρίως στον τομέα της ψυχολογίας, αλλά έτσι κι αλλιώς, είναι μια σημαντική νίκη".

Για το αν η νίκη σήμερα είχε μεγαλύτερη σημασία μετά την ήττα από την ΑΕΚ:
"Το παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν εξίσου δύσκολο, γιατί μας πίεσε αρκετά. Η διαφορά ήταν ότι παίζαμε εντός, είχαμε τον κόσμο να μας στηρίζει. Στο τέλος πετύχαμε αυτό το γκολ με τον Πέλκα και είμαστε όλοι χαρούμενοι γιατί πήραμε τους τρεις βαθμούς".

Για το αν έπαιξε ρόλο η τύχη:
"Σίγουρα και η ομάδα και εγώ χρειαζόμαστε παραπάνω τύχη. Σήμερα ήμασταν έστω και λίγο καλύτεροι και αξίζαμε τη νίκη. Ο αντίπαλος δέχτηκε το γκολ στο 90’ και προφανώς και είναι δυσαρεστημένος αλλά δε μας ενδιαφέρει και πολύ αυτό".

Για την εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια:
"Νομίζω ότι σε όλα τα παιχνίδια δείχνουμε μαχητικό πνεύμα. Κάποιες φορές κάνουμε ευκαιρίες κάποιες άλλες όχι αλλά προσπαθούμε πάντα να κάνουμε το παιχνίδι μας. Με την ΑΕΚ είχαμε τις ευκαιρίες το πρώτο ημίχρονο, δεχτήκαμε δύο γκολ στο τέλος όταν ανοιχτήκαμε. Παλέψαμε, αλλά όταν παίζεις με μία ομάδα παίζει είναι διαφορετικό από μια ομάδα που αμύνεται. Είμαστε μια οικογένεια, παίζουμε σαν οικογένεια και δε μπορεί να μας κατηγορήσει κανείς ότι δεν προσπαθούμε μέσα στο γήπεδο".

Για το αν η νίκη βοηθάει την ομάδα και ψυχολογικά:
"Από ψυχολογικής άποψης είναι σημαντική νίκη, αλλά θέλω να σταθώ ότι ουσιαστικά εμείς, κάναμε κάποιες ευκαιρίες και για αυτό προπονούμαστε, για να κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες σε κάθε ματς. Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα, τη δεύτερη του πρωταθλήματος, μια πολύ συμπαγή ομάδα και η νίκη είναι πολύ σημαντική".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ