ΠΑΟΚ

Μπίσεσβαρ: "Το Κύπελλο ήταν συνολική προσπάθεια"

ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στη συνέντευξη Τύπου, ο MVP της αναμέτρησης, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ εξέφρασε την χαρά του για την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε τόσο στον εαυτό του, όσο και στον Βλάνταν Ίβιτς.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ήταν ο MVP του τελικού και λόγω του βραβείου, μίλησε στην συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

"Ονειρευόμουν μια τέτοια στιγμή από τη μέρα που βρίσκομαι εδώ διότι ήρθαμε για να πάρουμε τίτλους. Αυτό είχαμε πει, αυτό κάναμε. Στην αρχή δεν κάναμε πολλά πράγματα, δυσκολευτήκαμε. Στη πορεία βρήκαμε τα πράγματα που μας έλειπαν. Δέσαμε, γίναμε οικογένεια. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς δεχθήκαμε την ισοφάριση σχετικά γρήγορα. Στο τέλος πετύχαμε το γκολ που θέλαμε και φτάσαμε στη νίκη.

Είμαι χαρούμενος που καταφέραμε κάτι ως ομάδα. Είμαι χαρούμενος και για μένα και για τον προπονητή που έκανε πολλά για να βελτιωθεί η ομάδα. Εκείνος αποφασίζει ποιος παίζει και ποιος όχι, και εγώ προσπαθώ να δικαιολογώ την παρουσία μου στην ενδεκάδα. Δεν ήταν εύκολο για να φτάσουμε ως εδώ. Με τον Παναθηναϊκό χρειάστηκε να κάνουμε πολλά πράγματα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε.

Δεν ξεχνάω κανένα παιχνίδι από όλη αυτή την πορεία. Μπορεί να μένουν μόνο ο τελικός και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά μιλάμε για μια προσπάθεια συνολική. Είμαστε ομάδα εννιά μηνών και πήραμε τρόπαιο. Γίναμε ομάδα, γίναμε οικογένεια. Θέλαμε το κύπελλο αφού φτάσαμε εδώ και χαίρομαι που το πήραμε".

ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ: "ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ"

Από την πλευρά του ο Αλεκσάντερ Πρίγιοβις τόνισε πως ήρθε την κατάλληλη στιγμή στον ΠΑΟΚ και θέλει να κατακτήσει πολλούς τίτλους ενώ σημείωσε πως στο ματς με την ΑΕΚ η αντίπαλη άμυνα τον έκλεισε πάρα πολύ καλά:

"Σήμερα ήταν ένα ματς με μακρινές μπαλιές. Μάχες και τάκλιν. Είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να κερδίσουμε και να πάρουμε τον τίτλο. Η άμυνα της ΑΕΚ με μπλόκαρε καλά σήμερα. Κάποιες στιγμές θεωρώ ότι θα έπρεπε να είχα αντιδράσει πιο καλά. Έχει σημασία όμως ότι νικήσαμε.

Ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός. Αυτό βέβαια ίσχυε και για τους δύο αντιπάλους. Στο 1ο γκολ πήρα την κεφαλιά και μετά ο Κάμπος έβγαλε την μπάλα στον Μπίσεσβαρ για το γκολ. Προσαρμοστήκαμε στα δεδομένα και τις συνθήκες του αγώνα και κερδίσαμε.

Θέλω να συνεχίσω με την κατάκτηση τροπαίων, καθώς πήρα Κύπελλο και πέρυσι. Πήρα την σωστή απόφαση. Στην σωστή στιγμή ήρθα στον ΠΑΟΚ. Κάναμε ένα βήμα. Έχουμε να κάνουμε και άλλα βήματα και το καλύτερο για εμάς και για τον κόσμο. Είναι μία μέρα γιορτής για εμάς".

ΛΕΟΒΑΤΣ: "ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ"

Ενώ και ο Μάριν Λέοβατς έδωσε την ευχή του αυτός ο τίτλος να είναι μόνο η αρχή:

"Ο τίτλος αυτός είναι αφιερωμένος στην ομάδα, στους οπαδούς μας, σε όλη την πόλη. Νομίζω το δικαιούμαστε όλοι. Ο Ιβάν Σαββίδης ήρθε στα αποδυτήρια και ήθελε να γιορτάσει μαζί μας. Ελπίζω αυτός ο τίτλος να είναι μόνο η αρχή".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ