ΠΑΟΚ

Μπίσεσβαρ: "To Champions League είναι το ανώτερο επίπεδο και θέλουμε να πάμε"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μίλησε για την σεζόν που έκλεισε, τους στόχος της νέας περιόδου και το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ.

Το μέλλον του συνδεδεμένο με τον ΠΑΟΚ θέλει και για τα επόμενα χρόνια ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο Ολλανδός μέσος του Δικεφάλου έκανε δηλώσεις στην στην εφημερίδα "Real News" και αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας στην επόμενη περίοδο, εστιάζοντας και στην πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ: "Ο φετινός τελικός ήταν ιδιαίτερος λόγω του αντιπάλου και εξαιτίας όσων είχαν προηγηθεί στο πρωτάθλημα. Πιστεύω, όμως, ότι σε αυτόν δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ. Φάνηκε στο γήπεδο αυτό και η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες".

Για τη σεζόν που έκλεισε: "Ήταν μια δύσκολη αγωνιστική περίοδος για εμάς με όσα έγιναν στο πρωτάθλημα. Παρά το γεγονός ότι δεν ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν, καταφέραμε στο τέλος και με την κατάκτηση του Κυπέλλου να δείξουμε σε όλους ότι ο ΠΑΟΚ είχε την καλύτερη ομάδα από όλες τις υπόλοιπες και ήταν αυτή που θα έπρεπε να πάρει το πρωτάθλημα".

Για τους στόχους της επόμενης σεζόν: "Τα θέλουμε όλα. Φυσικά και θέλουμε να αγωνιστούμε στο Champions League και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι όταν έρθει η ώρα των προκριματικών. Το Champions League είναι το ανώτερο επίπεδο και όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να αγωνίζονται σε αυτό. Από την άλλη πλευρά, θέλουμε να κερδίσουμε τις εγχώριες διοργανώσεις. Ο ΠΑΟΚ θέλει να διακριθεί σε όλες τις διοργανώσεις και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Δεν μπορούμε να διαχωρίσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα από την Ευρώπη. Οι στόχοι μας είναι τρεις και θα δουλέψουμε σκληρά για να τους πετύχουμε".

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: "Χαίρομαι πολύ που είμαι μέλος σε αυτήν την ομάδα. Έχω έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και τουλάχιστον για την ώρα δεν σκέφτομαι ποιο μπορεί να είναι το μέλλον μου.... Εγώ από την πλευρά μου θα ήθελα να συνεχίσω στην ομάδα και μετά το τέλος του συμβολαίου. Και εγώ και η οικογένειά μου είμαστε ικανοποιημένοι εδώ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ