ΠΑΟΚ

Μπίσεσβαρ: "Σε λίγες εβδομάδες θα κερδίζουμε τέτοια ματς"

Μπίσεσβαρ: "Σε λίγες εβδομάδες θα κερδίζουμε τέτοια ματς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μίλησε για το πρόβλημα του ΠΑΟΚ με τις κλειστές άμυνες και απέδωσε την γκέλα στη Βέροια στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν έπαιξε γρήγορα.

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις για το χθεσινό (2/10) παιχνίδι με τη Βέροια και το πώς ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να διασπάσει τις κλειστές άμυνες έκανε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, υπογραμμίζοντας ιδιαίτερα την ανάγκη η ομάδα του να παίζει πιο γρήγορα.

Αναλυτικά, όσα είπε στη NOVA:

"Είμαι απογοητευμένος γιατί θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είχαμε έναν δύσκολο αντίπαλο που δεν ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο αλλά μόνο άμυνα. Πρέπει να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας και να αλλάξουμε κάτι για να κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια.

Είναι αρχή της σεζόν. Είναι δύσκολο να παίζεις με τέτοιες ομάδες. Θέλεις να κάνεις ευκαιρίες και να σκοράρεις, αλλά μερικές φορές είναι δύσκολο. Στο Γιουρόπα Λιγκ κάναμε το παιχνίδι μας, αλλά πρέπει να κερδίζουμε και αυτά τα ματς. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Σε μερικές εβδομάδες θα είμαστε σε θέση να κερδίζουμε αυτά τα ματς".

Δεν παίξαμε πολύ άσχημα, αλλά πιο αργά απ' ότι έπρεπε. Έπρεπε να παίζουμε πιο γρήγορα και να αλλάζουμε πλευρές για να κουράσουμε τον αντίπαλο και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Νομίζω ότι δημιούργησα κάποιες φάσεις, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ