ΠΑΟΚ

Μπίσεσβαρ: "Πρέπει να ξεπεράσουμε την ιδιατερότητα με τον τάπητα"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÅÓÔÅÑÓÏÕÍÔÓ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OSTERSUNDS (MOTION TEAM)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÅÓÔÅÑÓÏÕÍÔÓ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OSTERSUNDS (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ εξήγησε τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ στην αυριανή (24/8) ρεβάνς με την Έστερσουντ στη Σουηδία.

Δεν πρέπει να επηρεάσουν τον ΠΑΟΚ ο συνθετικός τάπητος του σταδίου "Γιάμκραφτ" και η χαμηλή θερμοκρασία στη Σουηδία. Αυτό δήλωσε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στη συνέντευξη Τύπου πριν τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Έστερσουντ.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Σουριναμέζος:

Για το αν περιμένει διαφορετικό ματς σε σχέση με το πρώτο: "Πιστεύω ότι θα είναι διαφορετικό γιατί η Εστερσουντ παίζει στην έδρα της και πιο επιθετικά. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, διαφορετικό από το πρώτο και πρέπει να ξεχάσουμε το σκορ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε ένα καλό τέλος για την πρόκριση. Θα μας πιέσει ο αντίπαλος και μόνο αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση".

Για τον πλαστικό χλοοτάπητα και τη χαμηλή θερμοκρασία: "Η αλήθεια είναι ότι στη Θεσσαλονίκη έχει πολλή ζέστη. Είμαστε επαγγελματίες παίκτες και πρέπει να τα ξεπερνάμε αυτά. Θα κάνουμε και την προπόνηση εδώ και θα συνηθίσουμε, ελπίζω να είμαστε υγιείς. Αλλά ως επαγγελματίες πρέπει να τα καταφέρουμε και πιστεύω ότι είναι καλύτερο να παίζεις σε χαμηλότερες θερμοκρασίες".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ