ΠΑΟΚ

Μπίσεσβαρ: "Πέσαμε πάνω στον πολύ καλό Χουάντερσον"

Μπίσεσβαρ: "Πέσαμε πάνω στον πολύ καλό Χουάντερσον"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ έπρεπε να σκοράρει περισσότερα γκολ στον αγώνα με τον Ηρακλή, όμως έπεσε πάνω στον πολύ καλό Χουάντερσον.

Στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έπεσε πάνω στον εξαιρετικό Χουάντερσον και δεν μπόρεσε να πετύχει περισσότερα γκολ απέναντι στον Ηρακλή στην Τούμπα, αναφέρθηκε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο Σουριμανέζος υποστήριξε επίσης ότι χρειάζεται και τύχη για να σκοράρεις.

Μπίσεσβαρ: "Πέσαμε πάνω στον πολύ καλό Χουάντερσον"

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA: "Προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα. Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο, υπάρχει πίεση όμως αλλά είμαι χαρούμενος που η ομάδα πήρε τη νίκη. Σήμερα δεν σκόραρα αλλά ευχαριστώ το Θεό, ελπίζω να συμβεί σε κάποιο άλλο ματς. Σήμερα έπρεπε να έχουμε βάλει περισσότερα γκολ, στο τέλος ο αντίπαλος μας πίεσε.

Στο να βάλεις γκολ χρειάζεται να είσαι και λίγο τυχερός. Είμαι πάντα χαρούμενος όταν δημιουργώ ευκαιρίες και συνεισφέρω αλλά χρειάζεται και αυτοπεποίθηση. Πρέπει να το έχεις στο μυαλό σου, στο επόμενο ματς να προσπαθήσεις να σκοράρεις στην πρώτη σου προσπάθεια.

Δουλεύουμε πολύ στα τελειώματα των φάσεων. Σήμερα θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει αρκετά αλλά πέσαμε πάνω σε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα. Μου αρέσει να παίζω σε αυτή τη θέση, σε κάθε ματς προσπαθώ να δώσω το κάτι παραπάνω. Ελπίζω ο κόσμος να βλέπει πως είμαι καλός σε αυτή τη θέση και να ευχαριστιέται να βλέπει την ομάδα".

Ροντρίγκες: "Δεν αποδώσαμε καλά"

Ο σκόρερ του ΠΑΟΚ στη νίκη επί του Ηρακλή με 1-0, Γκάρι Ροντρίγκες, στάθηκε στο ότι η ομάδα του δεν είχε καλή απόδοση αλλά τόνισε ότι μετράει το ότι πήρε τους τρεις βαθμούς. "Ξεκινήσαμε καλά και εγώ περίμενα περισσότερα γκολ και καλύτερη απόδοση. Ωστόσο δεν αποδώσαμε καλά και ήταν ένα δύσκολο ματς αλλά μετρούν οι βαθμοί και αυτό μετράει. Πρέπει να παίζουμε πιο γρήγορα και πιο καλά αλλά ο Ηρακλής δεν έπαιξε πολύ ποδόσφαιρο. Εφησυχάσαμε πιο πολύ απ’ όσο θα έπρεπε. Στο τελευταίο ματς με την Ξάνθη παίξαμε καλύτερα και δεν νικήσαμε σήμερα συνέβη το αντίθετο. Πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό περισσότερο" είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η ένταση μεταξύ Κουρομπύλια και Σαραμαντά
Πήρε το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ, αλλά έπαιξε με τη φωτιά
Ίβιτς: "Η αποτελεσματικότητα θα διορθωθεί με τη δουλειά"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ