ΠΑΟΚ

Μπίσεσβαρ: "Νίκη ψυχολογίας, διαφορετικοί οι αγώνες με Παναθηναϊκό"

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÐÁÏÊ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÐÁÏÊ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ήταν ευχαριστημένος από την απόδοση και το γκολ του στο ματς με τον Ατρόμητο και τόνισε ότι η νίκη δίνει ψυχολογία στον ΠΑΟΚ.

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, Ντίεγκο Μπίσεσβαρ αναφέρθηκε στην αφιέρωση στον τραυματία Μυστακίδη, ενώ τόνισε ότι οι αγώνες με τον Παναθηναϊκό θα είναι διαφορετικοί.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αφιέρωση του γκολ στον τραυματία Γιάννη Μυστακίδη:
"Η αφιέρωση του γκολ στον Γιάννη βγάζει ουσιαστική την υγεία της ομάδας μας. Είμαστε όλοι στο πλευρό του τον περιμένουμε να γυρίσει πιο δυνατός. Όλοι στην ομάδα είμαστε μία οικογένεια και τέτοιες ενέργειες όπως η σημερινή το κάνουν να το καταλαβαίνουν όλοι."

Για τη σημερινή νίκη και τους αγώνες με τον Παναθηναϊκό:
"Σήμερα πήραμε μία σημαντική νίκη και βαθμολογικά, αλλά και στην ψυχολογία μας, εν όψει της δύσκολης συνέχειας σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Οι αγώνες με τον Παναθηναϊκό για το κύπελλο θα είναι εντελώς διαφορετικοί, αλλά εμείς αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι τον επόμενο αγώνα στο πρωτάθλημα και μετά τον αγώνα κυπέλλου."

Για τη δική του απόδοση και το γκολ που πέτυχε:
"Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από το γκολ που πέτυχα, αλλά και από τη γενικότερη εικόνα μου μέσα στο γήπεδο, αλλά και όλη της ομάδας."

Κουλούρης: "Θα έρθουν περισσότερα και πιο σημαντικά γκολ"

Ο Ευθύμης Κουλούρης από την πλευρά του αναφέρθηκε στο ότι σκόραρε μετά από καιρό.
Συγκεκριμένα δήλωσε:

Για την αφιέρωση στον Μυστακίδη :
"Είχε ένα σοβαρό τραυματισμό, είναι το πιο δύσκολο για έναν αθλητή αυτός ο τραυματισμός στο γόνατο. Είμαστε όλοι μαζί του, ομάδα, συμπαίκτες, είμαστε μία οικογένεια και πιστεύουμε ότι θα επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός με τη νέα χρονιά"
.

Για τη σημερινή του εμφάνιση:
" Είναι πολύ σημαντικά τα γκολ για έναν επιθετικό. Σε ορισμένα ματς είχα κάποιες ευκαιρίες που θα μπορούσαν να γίνουν γκολ. Κάποιες φορές σου έρχονται έτσι τα πράγματα, αλλά πρέπει να συνεχίζεις. Σιγά σιγά θα έρθουν περισσότερα και πιο σημαντικά γκολ. Το έψαχνα πολύ, ήμουν λίγο άτυχος. Ο σέντερ φορ τρέφεται από τα γκολ κι είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν πολλά ακόμη".

Για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό:
" Είναι κάποια συνεχόμενα ματς, δεν μπορείς να είσαι συνέχεια στο επιθυμητό επίπεδο. Σήμερα κάναμε πολύ καλό ματς, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Έχουμε πολλά σημαντικά ματς μπροστά μας και ιδιαίτερα τώρα το ματς με τον Παναθηναϊκό.Έχουμε και το Κύπελλο που μας ενδιαφέρει πολύ. Ο Παναθηναϊκό είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και τελευταία βρίσκεται σε πολύ καλή περίοδο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ