ΠΑΟΚ

Μπίσεσβαρ: "Να κάνω χαρούμενη ολόκληρη την Θεσσαλονίκη"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΠΑΟΚ - ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΠΑΟΚ - ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ MOTIONTEAM

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μίλησε για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως ανυπομονεί να δει τον κόσμο της ομάδας στο γήπεδο. (video)

Χαρούμενος που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μιλώντας στο PAOK TV. Μάλιστα τόνισε πως ανυπομονεί να δει τον κόσμο της ομάδας στο γήπεδο. Συγκεκριμένα είπε:

"Αισθάνομαι καλά. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και είμαι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Ανυπομονώ να δω την πόλη και τον κόσμο στο γήπεδο. Έχω ακούσει πολλά για τον ΠΑΟΚ, θέλω να τα δω με τα μάτια μου και να κάνω χαρούμενη ολόκληρη την πόλη".

"Πρώτη" για τον Ολλανδό

Tην πρώτη του προπόνηση με την φανέλα του ΠΑΟΚ έκανε την Πέμπτη (30/6) ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο τελευταίος συμμετείχε στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον Γκάρι Ροντρίγκες.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΠΑΟΚ - ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΠΑΟΚ - ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ MOTIONTEAM

Επίσκεψη στην Τσέλσι

Στο μεταξύ όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, την Παρασκευή (1/7) ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ, Γιάννης Ράλλης, μαζί με έναν από τους φυσικοθεραπευτές της ομάδας, θα μεταβούν στο Λονδίνο προκειμένου να επισκεφτούν το προπονητικό κέντρο της Τσέλσι και να συναντηθούν με τους ανθρώπους των Άγγλων για να συζητήσουν θέματα που αφορούν την πρόληψη και την αντιμετώπιση τραυματισμών.

Η πρώτη συνέντευξη του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στο PAOK TV:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ