ΠΑΟΚ

Μπίσεσβαρ: "Ήθελα την ΑΕΚ για να δείξουμε ποιος είναι καλύτερος"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟΚ
Κάμπος, Κάνιας, Μπίσεσβαρ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μίλησε για το "ζευγάρωμα" του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στον τελικό, εξήγησε γιατί συμφωνεί με την επιλογή του ΟΑΚα για έδρα του τελικού και υπογράμμισε ότι προέχουν οι νίκες στο Πρωτάθλημα.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA με αφορμή το παιχνίδι με την Ξάνθη. Ωστόσο, όπως ήταν αναμενόμενο οι ερωτήσεις που δέχθηκε ήταν κυρίως επικεντρωμένες γύρω από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και τη μονομαχία με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για τα γενέθλια του Συλλόγου: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ χρόνια πολλά! Είναι πολύ σημαντικό ότι κάθε μέρα το κλαμπ μεγαλώνει, έχουμε παντού φιλάθλους και είμαι περήφανος για αυτό. Νομίζω η κατάκτηση του Κυπέλλου θα είναι σίγουρα ένα πολύ καλό δώρο και πρέπει να συνεχίσουμε και το σερί μας στο πρωτάθλημα, για να δούμε τι θα γίνει και στο τέλος".

Για τον τελικό του Κυπέλλου: "Στην παρούσα φάση έχουμε μπροστά μας τρεις αγώνες Πρωταθλήματος. Εμείς όταν έρθει η ώρα θα ασχοληθούμε με την ΑΕΚ και εκεί θέλουμε να αποδείξουμε ποια ομάδα είναι η καλύτερη. Στο ματς του Πρωταθλήματος φάνηκε ότι δεν ήταν καλύτεροι, εμείς ήμασταν. Είναι ένα ματς, ένας τελικός, ήθελα την ΑΕΚ γιατί λένε συνέχεια ότι είναι η καλύτερη ομάδα. Εμείς λοιπόν έχουμε την ευκαιρία σε ένα παιχνίδι, σε έναν τελικό να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα".

Για την έδρα του τελικού: "Σίγουρα το ΟΑΚΑ είναι η έδρα της ΑΕΚ, αλλά για μένα αυτό που έχει σημασία είναι η ασφάλεια των φιλάθλων, αλλά και των παικτών. Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι. Ελπίζουμε ότι δεν θα υπάρξουν επεισόδια και στο τέλος να πανηγυρίσουμε εμείς. Το πιο σημαντικό κομμάτι πάντως είναι η ασφάλεια όλων".

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη: "Η Ξάνθη είναι μία ομάδα που δεν έχει χάσει εύκολα στα τελευταία 5-6 παιχνίδια αν δεν κάνω λάθος, αλλά εμείς είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Θα πρέπει να πάρουμε αυτή τη νίκη για να συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο".

Για το γεγονός πως κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποια είναι η βαθμολογία του πρωταθλήματος: "Είναι περίπλοκο, αλλά εμείς πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και μετά θα δούμε τι θα περιμένουμε μέχρι το τέλος. Θα πρέπει να το κάνουμε για να μην μπορεί να πει και κανείς τίποτα για εμάς".

Για την αλλαγή στο λουκ: "Σήμερα είναι τα γενέθλια του γιου μου, θα πρέπει να βγάλουμε κάποιες οικογενειακές φωτογραφίες και η γυναίκα μου, μου είπε ότι πρέπει να ξυριστώ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ