ΠΑΟΚ

Μπίσεσβαρ: "Δεν έχουμε άγχος, οι αντίπαλοι μάς φοβούνται"

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ παραδέχθηκε ότι τα τέσσερα επόμενα ματς του ΠΑΟΚ θα αποβούν κρίσιμα στην πορεία πρωταθλητισμού κι εστίασε στο καλό μομέντουμ του "Δικεφάλου".

Ο ΠΑΟΚ πέρασε κι από τη Λαμία, επικρατώντας με 2-0 της ομάδας της Φθιώτιδας χάρη στα γκολ των Πέλκα και Μαουρίσιο. Στο πρώτο καταλυτική συνεισφορά είχε η έμπνευση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος είδε στην πλάτη του τον σκόρερ του πρώτου γκολ του "Δικεφάλου" και τον τροφοδότησε επιτυχημένα.

Ο Ολλανδός μέσος παραδέχθηκε στη NOVA ότι τα τέσσερα επόμενα ματς του ΠΑΟΚ θα αποβούν κρίσιμα στην πορεία πρωταθλητισμού και τόνισε ότι το άγχος δεν το έχουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, αλλά οι αντίπαλοι.

"Ο Λουτσέσκου μας είπε να πιέσουμε, να είμαστε πιο επιθετικοί, να μην δίνουμε χώρο, να μην γυρίζουμε πίσω. Είναι σημαντικό για εμάς και για τον προπονητή, είμαστε σε καλή περίοδο. Ήταν δύσκολο στο πρώτο ημίχρονο, θα έρθουν και δύσκολα άλλα παιχνίδια. Αλλά, πήραμε τρεις βαθμούς και το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και την Κυριακή.

Έχουμε καλή ομάδα, καλή απόδοση. Ακόμη κι αν το ματς δεν μας βγαίνει, δεν το βάζουμε κάτω και προσπαθούμε να πάρουμε τις νίκες.

Η διαφορά από τον περυσινό ΠΑΟΚ είναι οι αυτοματισμοί. Η ομοιογένεια, βρισκόμαστε πάνω από ένα χρόνο μαζί, ο κορμός έχει μείνει ο ίδιος, ακόμη και να βγει κάποιος ή να μπει κάποιος όλοι ξέρουν το ρόλο τους. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι.

Όταν μου έδωσε την μπάλα ο Μαουρίσιο, είδα στην πλάτη μου τον Πέλκα και τον Παπαδόπουλο εκτός εστίας. Το προσπάθησα και μου βγήκε.

Είναι τέσσερα δύσκολα ματς, αλλά δεν πρέπει να είμαστε αγχωμένοι. Οι αντίπαλοι μας φοβούνται περισσότερο, πρέπει να μπούμε στα παιχνίδια και να κάνουμε αυτό που ξέρουμε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ