ΠΑΟΚ

Μπήκε ο Τσίμιροτ, πρόβλημα με Ροντρίγκες

Μπήκε ο Τσίμιροτ, πρόβλημα με Ροντρίγκες
Ροντρίγκες ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γκόικο Τσίμιροτ συμμετείχε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ την Τρίτη (20/9), ενώ ο Γκάρι Ροντρίγκες αποκόμισε πρόβλημα στον αστράγαλο από το πρώτο ημίχρονο του αγώνα στην Τρίπολη, χωρίς όμως η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία.

Ο Χοσέ Κρέσπο έκανε αποθεραπεία, έχοντας σουβενίρ αιμάτωμα από την καρατιά του Μπέρτου. Ο Γκόικο Τσίμιροτ γυμνάστηκε κανονικά αφού το αιμάτωμά του υποχωρεί, ενώ πρόβλημα έχει και ο Γκάρι Ροντρίγκες, καθώς ο αστράγαλός του γύρισε κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο συνέχισε να αγωνίζεται κανονικά. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, σύμφωνα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτό είναι το σκηνικό στον ΠΑΟΚ μία μέρα μετά τον αγώνα με τον Αστέρα.

Σήμερα οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης με τρέξιμο στο γήπεδο, ποδήλατο κι ασκήσεις στο γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι παίκτες έκαναν ασκήσεις τακτικής, τεχνικής και κυκλοφορίας της μπάλας. Την Τετάρτη οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν ρεπό και επιστρέφουν στις προπονήσεις την Πέμπτη (22.09) στις 18:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Πήρε 1500 εισιτήρια για το ματς με Σλόβαν

Ακόμη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση της Σλόβαν Λίμπερετς για να εξασφαλίσει 1500 εισιτήρια για τον αγώνα που θα διεξαχθεί την άλλη Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου. Το μεγαλύτερο μέρος τους θα διατεθεί στους συνδέσμους της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ