ΠΑΟΚ

Μπήκε ο Λέοβατς, άδεια σε Μαουρίσιο

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Λέοβατς EUROKINISSI SPORTS

Μετά τον Ντοριάν Λεβέκ που ξεκίνησε ασκήσεις με μπάλα και ο Μάριν Λέοβατς πήρε μέρος την Τετάρτη (22/11) στην προπόνηση του ΠΑΟΚ από την έλειπε δικαιολογημένα ο Μαουρίσιο.

Από τις επιστροφές δύο αριστερών μπακ, του Μάριν Λέοβατς και του Ντοριάν Λεβέκ, σημαδεύτηκε η σημερινή (22/11) προπόνηση του ΠΑΟΚ. Μαζί και από την δικαιολογημένη, λόγω της γέννας της γυναίκας του, απουσίας του Μαουρίσιο.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Η προπόνηση της Τετάρτης (22.11) ήταν επικεντρωμένη στην κυκλοφορία και την κατοχή της μπάλας μέσα από παιχνίδια σε μικρό χώρο. Απουσίαζε ο Μαουρίσιο, ο οποίος είχε εξασφαλίσει ειδική άδεια λόγω της γέννησης της κόρης του.

Ο Ντόριαν Λεβέκ ξεκίνησε πρόγραμμα με μπάλα κι ο Μάριν Λέοβατς προπονήθηκε κανονικά. Την Πέμπτη (23.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας".

ΕΚΤΙΕΙ ΜΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Ο ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ

Στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, στο εκτός έδρας ματς με τον Πλατανιά θα εκτίσει την τιμωρία της μιας αγωνιστικής ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Αυτό αποφάσισε ο Ραζβαν Λουτσέσκου που θέλει να έχει τον Σέρβο φορ στα ματς με Πανιώνιο, Ξάνθη (εκτός) και τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ