ΠΑΟΚ

Μπήκε ο Κάνιας, ιώσεις ταλαιπωρούν Πέλκα, Μπρκιτς

Μπήκε ο Κάνιας, ιώσεις ταλαιπωρούν Πέλκα, Μπρκιτς
ΠΑΟΚ προπόνηση ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ευχάριστες, αλλά και δυσάρεστες ειδήσεις περίμεναν τον Βλάνταν Ίβιτς στην πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Διαβάστε ποιοι έμειναν εκτός (VIDEOS).

Μία προπόνηση με πολλές ειδήσεις ήταν η πρωινή στο Όστερμπεκ για τον ΠΑΟΚ. Ο Δημήτρης Πέλκας που έτρεξε λίγο μόνος το πρωί μετέβη στο Άρνεμ λόγω παρατεταμένου έντονου βήχα και εξετάστηκε από παθολόγο.

Ίωση χτύπησε και τον Ζέλικο Μπρκιτς, παρότι γυμνάστηκε χθες. Αντίθετα, ο Τζαβέλλας που είχε δέκατα τις προηγούμενες μέρες προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Αλέξανδρος Τζιόλης ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και έμεινε στην πισίνα. Ο Λέοβατς που δέχθηκε ένα χτύπημα στο γόνατο και ο Μάτος στους γλουτιαίους δεν αποτελούν αιτία ανησυχίας για τον Ίβιτς.

Το ευχάριστο είναι ότι ο Χοσέ Κάνιας προπονήθηκε με την ομάδα και το ίδιο και οι Μπίσεσβαρ, Σάχοφ και Δημητριάδης δείχνοντας ότι έχουν ξεπεράσει τα προβλήματά τους. Όσοι αγωνίστηκαν για πάνω από 45 λεπτά στο φιλικό έτρεξαν στο δάσος. Ο Ρόμπερτ Μακ έμεινε στο γυμναστήριο, αφού ουσιαστικά τώρα αρχίζει προετοιμασία.

Τζιόλης:" Κάναμε λάθη χαλαρότητας"

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης έκανε δηλώσεις μετά το ματς με τη Στεάουα, Μίλησε για τα καλά στοιχεία που έδειξε η ομάδα στην αρχή, για τα λάθη χαλαρότητας που έγιναν και σημείωσε ότι οι ήττες σε φιλικά προετοιμασίας μπορεί να κάνουν καλό κρατώντας σε εγρήγορση την ομάδα.

Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ - Στεάουα

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέβασε το βίντεο από την παρακάμερα του τελευταίο φιλικού παιχνιδιού.



TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ