ΠΑΟΚ

Μπήκε και ο Κωνσταντινίδης

Μπήκε και ο Κωνσταντινίδης
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έκανε ζέσταμα με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά στη συνέχεια ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Τι γίνεται με Αθανασιάδη και Βίτορ.

Σε δύο γκρουπ προπονήθηκαν οι παίκτες του Δικεφάλου, με όσους αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα των Play Offs στο Περιστέρι, να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποφόρτισης, προκειμένου να διαχειριστούν την καταπόνηση των συνεχόμενων αγώνων ενόψει και της συνέχειας του μίνι τουρνουά.

Οι υπόλοιποι παίκτες μετά την καθιερωμένη προθέρμανση, δούλεψαν σε τελειώματα και συνέχισαν με παιχνίδι υπεραριθμίας.Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έκανε ζέσταμα με την ομάδα και στην συνέχεια ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας με μπάλα, ενώ ο Εγιάλ Γκολάσα έκανε τρέξιμο και ποδήλατο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τη συμμετοχή των Βίτορ και Αθανασιάδη θα αποφασίσει τις επόμενες μέρες ο Γιώργος Γεωργιάδης, αφού αμφότεροι έδειξαν ότι είναι σε θέση να αγωνιστούν.

Το Σάββατο η ομάδα θα προπονηθεί στο γήπεδο της Τούμπας στις 11:00 το πρωί και στις 19:30 το απόγευμα θα συγκεντρωθεί στο Μακεδονία Palace όπου και θα διανυκτερεύσει πριν το παιχνίδι της Κυριακής.

Μπήκε και ο Κωνσταντινίδης

Εν τω μεταξύ, παρουσιάστηκε το βιβλίο του Τριαντάφυλλου Πετκανόπουλου "Το μικρό ΠΑΟΚτσάκι" την Παρασκευή (22/5) στο PAOK City Store 1926.

Στην παρουσίαση έδωσαν το παρών οι Νέτο Γκουερινο και Μλάντεν Φορτουλα, οι οποίοι είχαν πολλές ιστορίες να διηγηθούν στους μικρούς φίλους του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Κατά την διάρκεια της ανάγνωσης του βιβλίου, προβλήθηκαν βίντεο με τα πιο σημαντικά γκολ της ιστορίας του "Δικέφαλου", όπως εκείνα σε Χάιμπουρι και Πόλη, αλλά και πιο παλιά, όπως του Γκουερίνο στο ματς με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα του 1976."

Μπήκε και ο Κωνσταντινίδης

Του χρόνου τίτλος!"

Τέλος, ο συγγραφέας του βιβλίου, Τριαντάφυλλος Πετκανόπουλος, είπε: "Είχα την τύχη να μεγαλώσω με αυτήν την ομάδα και στο βιβλίο περιγράφω αυτά που έζησα εκείνη την εποχή. Ελπίζω του χρόνου τέτοια εποχή να συζητάμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ