ΠΑΟΚ

Μπερμπάτοφ: "Θα μας δώσει αυτοπεποίθηση αυτή η νίκη"

Μπερμπάτοφ: "Θα μας δώσει αυτοπεποίθηση αυτή η νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ τόνισε πως η νίκη κόντρα στην Ντόρτμουντ θα βοηθήσει σημαντικά τον ΠΑΟΚ για τη συνέχεια.

Ο Βούλγαρος σταρ του "Δικεφάλου" μίλησε αρχικά σε Άγγλους δημοσιογράφους στη μικτή ζώνη, λέγοντας πως υποστηρίζει ακόμη την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία θα συνεχίσει στο Europa League.

Όσον αφορά τη νίκη του ΠΑΟΚ, δήλωσε στη συνέχεια στους Έλληνες ρεπόρτερ:

"Αμυνθήκαμε σαν ομάδα. Είναι σημαντική η αποψινή νίκη. Μας δίνει ψυχολογίια και τονώνει το image του συλλόγου στην Ευρώπη. Είναι φανταστικό το να κερδίζεις σε τέτοιο γήπεδο με νεανική ομάδα. Οι οπαδοί μας ήταν φανταστικοί, δεν έχω λόγια να τους περιγράψω" είπε αρχικά και συνέχισε:

"Θα μας δώσει αυτοπεποίθηση αυτή η νίκη. Κάναμε εκπληκτική εμφάνιση και αυτό θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια. Συγχαρητήρια στους αμυντικούς και ειδικά στον Γλύκο που άντεξε στο φινάλε".

Ροντρίγκες: "Αυτό ήταν το κλειδί για τη νίκη"

Ο Γκάρι Ρόντριγκες αφιέρωσε τη νίκη στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, ενώ μίλησε για το "κλειδί" της επιτυχίας. Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ στάθηκε στην καλή οργάνωσης και στις αντεπιθέσεις του Δικεφάλου, ενώ είπε πως θα μπορούσε να είχε σκοράρει.

Συγκεκριμένα δήλωσε: "Είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε σήμερα. Παίξαμε καλά σε άμυνα και επίθεση και πετύχαμε ένα σημαντικό γκολ. Όλοι μπορούν να κερδίσουν την Ντόρτμουντ αλλά εμείς παίξαμε πολύ καλά σήμερα και είναι σημαντικό που κάναμε αυτή την εμφάνιση" είπε αρχικά.

Για το "κλειδί" της νίκης: "Είχαμε καλή οργάνωση και κρατήσαμε καλά τη μπάλα όταν την είχαμε στην κατοχή μας. Βγάλαμε σωστές αντεπιθέσεις και αυτό ήταν το κλειδί για τη νίκη".

Συνεχίζοντας ανέφερε: " Πάντα θέλουμε να κάνουμε μεγάλες εμφανίσεις. Σήμερα μας βγήκε το παιχνίδι και τα πήγαμε πραγματικά πολύ καλά. Το αφιερώνουμε στους οπαδούς μας που ήρθαν εδώ και μας υποστήριξαν".

Για το αν θα μπορούσε να σκοράρει: "Θα μπορούσα να σκοράρω γιατί δεν δέχτηκα σωστά την τελική πασά σε 1-2 φάσεις. Μου άρεσε πολύ το γκολ του Μακ που το είδα από τον πάγκο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ