ΠΑΟΚ

Μπερμπάτοφ: "Σημασία έχει η ομάδα..."

Μπερμπάτοφ: "Σημασία έχει η ομάδα..."
INTIME SPORTS

Ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ τόνισε πως περισσότερο σημασία έχει ο ΠΑΟΚ παρά το τι καταφέρνει ο ίδιος στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ άνοιξε λογαριασμό με την φανέλα του ΠΑΟΚ διαμορφώνοντας το 1-1 απέναντι στον Ατρόμητο. Ο Βούλγαρος δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: "Δεν έχει σημασία τι κάνω εγώ, αλλά η ομάδα που είναι πάνω από όλα".

Όσο για τα ματς με την Ντόρτμουντ και τον Ολυμπιακό;
"Η Ντόρτμουντ είναι πολύ καλή ομάδα και πρώτα πρέπει να σκεφτούμε αυτό το ματς αρχικά και μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό".

Ένα λάπτοπ ταλαιπώρησε τους ΠΑΟΚτσήδες

Αρκετοί από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν το βράδυ στο Περιστέρι είδαν μόνο το δεύτερο μέρος του αγώνα με τον Ατρόμητο. Αιτία η καθυστέρηση που παρουσιάστηκε στο εκδοτήριο που υπήρχε ανοιχτό για τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας. Υπήρχε μόνο ένα λάπτοπ για να καταγραφούν τα στοιχεία των ΠΑΟΚτσήδων που πήγαν στο γήπεδο και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα πολλοί να μπουν στο δεύτερο ημίχρονο στο γήπεδο, έχοντας εκφράσει σοβαρά παράπονα στου ανθρώπους των γηπεδούχων.

Δεν ανησυχούν για Βίτορ

Εξάλλου, οι πρώτες εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του Βίτορ είναι καθησυχαστικές από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, όμως φαίνεται ότι είναι απλά μία κάκωση και τίποτα παραπάνω.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ