ΠΑΟΚ

Μπερμπάτοφ σε ρεπόρτερ: "Φύγε, δεν θέλω να μιλήσω"

Μπερμπάτοφ σε ρεπόρτερ: "Φύγε, δεν θέλω να μιλήσω"
Μπερμπάτοφ INTIME SPORTS

Ο Βούλγαρος δημοσιογράφος, Γκιόργκι Σλάτσεφ, που... κυνήγησε τον Μπερμπάτοφ κατά την αποχώρησή του από την Τούμπα στο ματς ΠΑΟΚ - Γκαμπάλα, περιέγραψε το περιστατικό.

Η βουλγαρική Δημόσια τηλεόραση δημοσίευσε ένα βίντεο με πλάνα από την αποχώρηση του Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ από την Τούμπα. Ο δημοσιογράφος που τον ακολούθησε ήταν ο Γκιόργκι Σλάτσεφ ο οποίος μιλώντας στο Metropolis 95,5 περιέγραψε το σκηνικό που δημιουργήθηκε από την ώρα που ο Τούντορ έδωσε εντολή να αντικατασταθεί ο "Μίτκο" από τον Μυστακίδη.

"Κατάλαβα από τον τρόπο που κοίταζε τον Τούντορ και από αυτά που έλεγε χρησιμοποιώντας κακές λέξεις στα βουλγάρικα, ότι ενοχλήθηκε από την αλλαγή γιατί πίστευε πως μπορούσε να βγάλει όλο το 90λεπτο. Με το που έφυγε στα αποδυτήρια, αμέσως εγώ και το συνεργείο μου κατεβήκαμε από τα δημοσιογραφικά και τον περιμέναμε στη μικτή ζώνη. Όταν τον είδα μπροστά μας τον ρώτησα "Μίτκο θέλεις να πεις κάτι γι' αυτό που έγινε;'" Και εκείνος απάντησε 'φύγε, δεν θέλω να μιλήσω'.

Ο Κώστας Πετρωτός γράφει για την ιδιαίτερη σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη με τον Μπερμπάτοφ που του επιτρέπει να φεύγει χωρίς πρόβλημα από το γήπεδο.

Ήταν πολύ θυμωμένος, πήγε στο αυτοκίνητό του και αποχώρησε. Πιστεύω πάντως πως σήμερα θα είναι πιο ήρεμος και επειδή ξέρω πόσο φιλόδοξος είναι, θα δουλέψει σκληρά και θα πει αυτά που έχει να πει μέσα στο γήπεδα. Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που το έκανε. Το 2006 έφυγε από το γήπεδο όταν έγινε αλλαγή σε φιλικό αγώνα της Βουλγαρίας με την Σερβία και το 2011 έφυγε από το Γουέμπλεϊ όταν ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον τον αντικατέστησε στην διάρκεια του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπαρτσελόνα".

Δείτε εδώ το βίντεο από την αποχώρηση του έμπειρου επιθετικού.

Ροντρίγκες: "Ευχαριστώ Θεέ..."

Τα 25 του χρόνια κλείνει την Παρασκευή ο Γκάρι Ροντρίγκες. Ο τελευταίος ευχαρίστησε τον Θεό με μήνυμά στο instagram και συγκεκριμένα έγραψε: " Ευχαριστώ Θεέ που έναν ακόμη χρόνο ήμουν υγιής".

Μπερμπάτοφ σε ρεπόρτερ: "Φύγε, δεν θέλω να μιλήσω"

Καθησυχαστικοί για τις στομαχικές διαταραχές

Μπορεί ο Δημήτρης Πέλκας να ήταν εκείνος που αντικαταστάθηκε από τον Σάμπο στην ανάπαυλα του αγώνα με την Γκαμπάλα λόγω στομαχικών διαταραχών, ωστόσο, ενοχλήσεις είχαν και οι Τζαβέλλας, Τζιόλης και μίλησαν στο τέλος του παιχνιδιού με το ιατρικό τιμ γι' αυτές. Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν καθησυχαστικοί ότι δεν πρόκειται για κρούσμα γαστρεντερίτιδας, όπως συνέβη πρόσφατα με την ομάδα μπάσκετ, αλλά αυτό θα επιβεβαιωθεί σήμερα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ