ΠΑΟΚ

Μπερμπάτοφ σε Πέλκα: "Δούλεψε και θα κάνεις μεγάλη καριέρα"

Μπερμπάτοφ σε Πέλκα: "Δούλεψε και θα κάνεις μεγάλη καριέρα"
INTIME SPORTS

Ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ έχει ήδη ξεχωρίσει τον Δημήτρη Πέλκα στον ΠΑΟΚ και φροντίζει να του δείξει πόσο πολύ τον πιστεύει.

Ένας παίκτης της κλάσης του Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ , με τις παραστάσεις από πολύ υψηλό ποδοσφαιρικά επίπεδο, δεν θα μπορούσε να μην έχει ξεχωρίσει... με τη μία, το ξεχωριστό ταλέντο του Δημήτρη Πέλκα.

Πολλοί διέκριναν, αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του Βοσκάκη στο Βέροια-ΠΑΟΚ, ότι πήγε κοντά του και του έκανε παρατηρήσεις για μία κάθετη πάσα που δεν έβγαλε σωστά κάποια λεπτά πριν στον αγώνα και που θα μπορούσε να φέρει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Δικεφάλου. Δεν ήταν, όμως, η πρώτη φορά που ο Μπερμπάτοφ έκανε παρατηρήσεις στον νεαρό μέσο.

Οι δυο τους έχουν μιλήσει και στα αποδυτήρια και μετά από προπονήσεις, καθώς ο 34χρονος σταρ έχει διακρίνει στον 22χρονο μέσο ποιότητα και ταλέντο πάνω από τα συνηθισμένα στάνταρ. Και φροντίζει να λειτουργεί σαν ποδοσφαιρικός δάσκαλός του.

"Έχει ταλέντο και μπορείς να κάνεις μεγάλη καριέρα. Συνέχισε να δουλεύεις σκληρά, πρόσεχε τη ζωή σου και μπορείς να βγάλεις πολλά χρήματα από το ποδόσφαιρο για σένα και την οικογένεια σου" έχει πει στον Πέλκα ο "Μίτκο", γι' αυτό και δεν διστάζει να του κάνει και παρατηρήσεις όταν κάτι δεν κάνει σωστά στην προπόνηση ή στο παιχνίδι (όπως φάνηκε στη συγκεκριμένη φάση στο ματς με τη Βέροια).

Ο νεαρός μέσος, είναι ενθουσιασμένος που ο Μπερμπάτοφ έχει εστιάσει πάνω του και βγάζει ακόμη μεγαλύτερη όρεξη και αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι του. Φυσικά, όλοι στον ΠΑΟΚ περιμένουν τη συνεργασία των δύο, καθώς μπορεί να αποδειχθεί καταλύτης για μία πετυχημένη σεζόν για την ομάδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ