ΠΑΟΚ

Μπερμπάτοφ ξανά στο μυαλό του Ιβάν

Μπερμπάτοφ ξανά στο μυαλό του Ιβάν
Μπερμπάτοφ

Οι αρνητικές εξελίξεις στο θέμα του φορ βάζουν τον Ιβάν Σαββίδη σε σκέψεις για το μπαμ που θα αλλάξει άρδην την κατάσταση. Ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ, ξανά, σε πρώτο πλάνο.

Τρέχει για να αποκτήσει φορ στις καθυστερήσεις της μεταγραφικής περιόδου ο ΠΑΟΚ, Πλέον έχει το δικαίωμα μόνο για ελεύθερος, παίκτες που είχαν αποδεσμευτεί μέχρι τις 30/6 και η αλήθεια είναι ότι τα ονόματα που προτείνονται στον Δικέφαλο είναι εκτός της λογικής νέων και ανερχόμενων με την οποία πορευόταν ο Άρνεσεν το τελευταίο διάστημα.

Όλο αυτό το σκηνικό δημιουργεί ένα κλίμα προβληματισμού στις τάξεις των οπαδών το οποίο έχει εισπράξει ο Σαββίδης που είναι στη Θεσσαλονίκη και κάνει ξανά σκέψεις για ένα μπαμ που θα αλλάξει άρδην την κατάσταση.Αυτό ακούει στο όνομα του Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος παραμένει ακόμη χωρίς ομάδα και αποτελεί ποδοσφαιρική αδυναμία του Σαββίδη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχουν αρχίσει οι βολιδοσκοπήσεις για να διαπιστωθεί αν ο διεθνής Βούλγαρος θα είναι τη διάθεση να παίξει στην Ελλάδα.Μάλιστα, προκύπτει ότι για να δει ζεστά την προοπτική συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να πάρει συμβόλαιο 1,3 εκ. ευρώ και παχυλά μπόνους.

Ο Σαββίδης έχει δηλώσει σχετικά πρόσφατα ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι ακόμη έτοιμος να υποδεχθεί μεγάλα ονόματα. Θα επιχειρήσει μία εξαίρεση σ' αυτόν τον κανόνα; ΟΙ επόμενες ώρες θα το δείξουν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ