ΠΑΟΚ

Μπερμπάτοφ: "Έκανα λάθος που έφυγα από την Τούμπα"

Μπερμπάτοφ: "Έκανα λάθος που έφυγα από την Τούμπα"

Mea culpa από τον Μπερμπάτοφ για την αποχώρησή του στο ματς με την Γκαμπάλα. "Είμαι αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν ξέρεις τι θα φέρει το μέλλον", συμπλήρωσε.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ περίμενε πώς και πώς την δημόσια τοποθέτηση του Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ για όλα όσα συνέβησαν από την αποχώρηση στο ματς με την Γκαμπάλα και έπειτα. Ο Βούλγαρος άσος ομολόγησε πώς έκανε λάθος, δήλωσε πώς είναι αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ, αλλά άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο για το μέλλον. Ακόμη τόνισε ότι ίσως το αυριανό ματς είναι το τελευταίο του σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για το αν είναι έτοιμος για το αυριανό ματς: «Δεν είμαι 100% έτοιμος, χρειάζομαι λίγη δουλειά στη φυσική κατάσταση, αλλά για μένα αύριο είναι μία καλή ευκαιρία να βρω τον ρυθμό μου. Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι, ένα σπουδαίο γήπεδο, κόντρα σε μία καλή ομάδα και ατμόσφαιρα κι αν με χρησιμοποιήσει ο προπονητής θα είναι υπέροχο για μένα να δω σε τι κατάσταση βρίσκομαι».

Για το ρεκόρ των 35 γκολ του Στόιτσκοφ: «Είναι πάντα καλό να κυνηγάς ρεκόρ όταν το έχει ο Στόιτσκοφ που είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που βγήκαν από το Βουλγαρία. Το σημαντικότερο είναι η ομάδα να παίξει καλύτερα κι αν παίξει καλύτερα βοηθά και μένα να πετύχω γκολ. Είναι πάντα καλό για μένα να σπας ρεκόρ κι αν για μένα θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι στην Ευρώπη, ελπίζω να τα καταφέρω».

Για το τι θα έλεγε στους νεαρότερους συμπαίκτες του για το αυριανό ματς: «Απλά να το απολαύσουν. Γιατί για μένα το ποδόσφαιρο είναι απόλαυση, ένα παιχνίδι που πρέπει να το απολαμβάνεις. Να παίζεις και να το απολαμβάνεις και να είσαι έξυπνος, να βάζεις το κεφάλι σου να σκεφτείς και να έχεις την καλύτερη απόδοση. Σ΄αυτό το ωραίο γήπεδο Ντόρτμουντ παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, ένα ποδόσφαιρο που μου αρέσει να βλέπω. Αρα να ακούσουν τον προπονητή τους να προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να προσπαθήσουν. Κι αν το κάνεις σε τέτοια παιχνίδια δεν πρέπει να ζητάς κάτι άλλο από τον εαυτό σου».

Για την αποχώρησή του από την Τούμπα στο ματς με την Γκαμπάλα: «Θα σας πω τι έγινε. Ένιωσα κάτι στο πόδι μου, αλλά επειδή ο κόσμος δεν με ξέρει, εγώ ακόμη κι όταν πονάω πάντα θέλω να παίζω γιατί θέλω να βοηθάω. Ήθελα να σκοράρω και να πάρουμε το αποτέλεσμα γι’ αυτό δίνω πάντα τον εαυτό μου. Απογοητεύτηκα με την αλλαγή μου ήταν κακή αντίδραση από πλευράς μου, μίλησα με τον κόουτς, είναι λάθος μου, ο κόουτς είχε δίκιο. Αν προσέβαλα κάποιον δεν ήθελα να το κάνω. Στην ηλικία που είμαι ακόμη θέλω να παίζω γιατί μου αρέσει πάντα να παίζω ποδόσφαιρο. Αν αγαπάς το παιχνίδι, απλά θες να παίζεις».

Για το αν απουσιάζει το κίνητρο από την ομάδα, αν λείπουν οι στόχοι που θα κρατήσουν ενεργή την ομάδα: «Η ομάδα έχει κίνητρο. Κάθε ποδοσφαιριστής , αν θέλει να έχει κίνητρο πρέπει πρώτα να βάζει στόχους και κίνητρα για τον εαυτό του. Έχουμε ταλαντούχους παίκτες που προσπαθούν να ακούσουν τις οδηγίες του προπονητή. Έτσι πιστεύω ότι θα γίνουν καλύτεροι παίκτες και να βοηθήσουν την ομάδα τους και θα κάνουν τους πάντες να είναι χαρούμενοι και τον κόσμο και τους δημοσιογράφους».

Για τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος άλλων ομάδων και ειδικά της Μπαρτσελόνα: «Νιώθω χαρούμενος τώρα στον ΠΑΟΚ,. Νιώθω πολύ καλά Γιατί όλοι ο κόσμος ο προπονητής, οι συμπαίκτες μου ακόμη και οι δημοσιογράφοι μου φέρονται πολύ καλά. Θα κάνω οτιδήποτε να βοηθήσω την ομάδα μου. Τίποτα πέρα από αυτά δεν μπορώ να σχολιάσω, συγκεντρώνομαι στη δουλειά μου. Τι θα φέρει το μέλλον δεν μπορώ να το γνωρίζω».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ