ΠΑΟΚ

Μπερμπάτοφ: "Είμαστε απογοητευμένοι με τον ένα βαθμό"

Μπερμπάτοφ: "Είμαστε απογοητευμένοι με τον ένα βαθμό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντίμιταρ Μπερπάτοφ στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ντόρτμουντ υποστήριξε ότι ναι μεν ο ένας βαθμός κόντρα στους Γερμανούς ήταν καλός αλλά τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ μπορούσε να πάρει και τη νίκη. Διαβάστε όσα είπε ο Γιώργος Τζαβέλας.

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έχει "φάει με το κουτάλι" παιχνίδια όπως αυτό κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και γνώριζε πριν την αναμέτρηση με τους Γερμανούς πόσο σημαντικό θα ήταν αν ο ΠΑΟΚ μπορούσε να πάρει ένα βαθμό. Μετά το τέλος του αγώνα ο Βούλγαρος άσος στάθηκε σε αυτό το κομμάτι αλλά υποστήριξε πως άπαντες με τη λήξη του ματς ήταν απογοητευμένοι λόγω της πολύς καλής εικόνας του ΠΑΟΚ.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

Έπαιξες για πρώτη φορά βασικός και δεν ήρθες από τον πάγκο, πως είδες την αναμέτρηση;
"Θεωρώ ότι παίξαμε καλά. Το γκολ της Ντόρτμουντ ήταν πολύ τυχερό. Δικαιούμασταν τη νίκη γιατί παίξαμε πολύ καλά. Κόντρα στην Ντόρτμουντ είναι πολύ καλός και ο ένας βαθμός. Αλλά στο τέλος του αγώνα ήμασταν απογοητευμένοι από τον έναν βαθμό. Παίξαμε σαν ομάδα και στο επόμενος ματς θα είμαστε ακόμα καλύτεροι".

Ο ένας πόντος κόντρα στην Ντόρτμουντ και ο ένας κόντρα στην Γκαμπάλα μπερδεύουν λίγο τον όμιλο;
"Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Έχουμε παίξει μόλις δυο παιχνίδια απομένουν πολλά ακόμα και όλα είναι στο χέρι μας όλα, όλα γίνονται θεωρώ ότι έχουμε τη δυνατότητα να περάσουμε. Η ομάδα βέβαια έχει πολλά παιχνίδια και θα πρέπει να κάνει ροτέισον. Θα δούμε τι θα γίνει με την δική μας νέα ομάδας ήταν καλός ο ένας πόντος από την Ντόρτμουντ".

Τζαβέλλας: "Με στεναχωρεί το αποτέλεσμα"

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τζαβέλλας, δήλωσε ότι το αποτέλεσμα με τη Μπορούσια (1-1), έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, τον στενοχωρεί:

"Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα ήταν προετοιμασμένη. Ατυχήσαμε στη φάση της Ντόρτμουντ. Αν λέγαμε πριν από το ματς ότι θα πάρουμε ισοπαλία, θα ήμασταν ευχαριστημένοι. Όμως τώρα είμαι δυσαρεστημένος. Η Ντόρτμουντ είναι μεγάλη ομάδα. Στεναχωριέμαι όμως για το αποτέλεσμα. Στο ματς στις 22 Οκτωβρίου θα πρέπει να νικήσουμε πάση θυσία για να ελπίζουμε σε πρόκριση. Την κίτρινη κάρτα δεν μπορούσα να την αποφύγω, παρότι θα χάσω το επόμενο ματς".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ