ΠΑΟΚ

Μπερμπάτοφ: "Δεν μπορείς να υποτιμήσεις τον ΠΑΟΚ"

Μπερμπάτοφ: "Δεν μπορείς να υποτιμήσεις τον ΠΑΟΚ"
Μπερμπάτοφ

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ "έστειλε μήνυμα" στην Ντόρτμουντ, με δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα της UEFA.

Ενας από τους παίκτες που θα τραβήξει αύριο (1/10), στον αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και Ντόρτμουντ, τα βλέμματα πάνω του θα είναι ο Ντιμιταρ Μπερμπάτοφ.

Ο Βούλγαρος επιθετικός, που θα ξεκινήσει για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα του Δικεφάλου, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι ομάδα που μπορείς να παραβλέψεις και να υποτιμήσεις.

"Η Ντόρτμουντ είναι σίγουρα το φαβορί αλλά κι εμείς δεν είμαστε ομάδα που μπορείς να παραβλέψεις ή να υποτιμήσεις. Είμαστε μια νέα ομάδα, με πολλούς καλούς παίκτες, που μαθαίνει και εξελίσσεται", είπε αρχικά ο Βούλγαρος φορ και πρόσθεσε:

"Αν δεν κάνω λάθος, η Ντόρτμουντ δεν έχει γνωρίσει την ήττα σε 11 παιχνίδια. Παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο, πετυχαίνουν πολλά γκολ κι έχουν σπουδαίους παίκτες. Η ατμόσφαιρα όμως στο γήπεδο θα είναι συναρπαστική και θα μας δίνει ώθηση. Και οι δυο ομάδες θα έχουν από 11 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, και μένει να δούμε ποιος θα επικρατήσει".

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

Για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: "Όπως και τα περισσότερα πράγματα στη ζωή μου, πραγματοποιήθηκε την τελευταία στιγμή. Ήταν πολύ έντονο και πολύ ενδιαφέρον. Από τη στιγμή που η ομάδα επέμενε να φτάσουμε σε συμφωνία κυνηγώντας ενεργά τη συνεργασία μας και έδειξαν αφενός καλή θέληση και αφετέρου επιμονή να υπογράψουν μαζί μου.

Στο τέλος αυτό ήταν που με βοήθησε να πάρω την απόφασή μου. Και αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισα να συμφωνήσω με την ομάδα. Είχαμε κουβέντες με τον κόουτς που μου είπε πραγματικά πόσο με θέλουν. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, ο κ. Σαββίδης, επέμενε να υπογράψουμε.

Στην πραγματικότητα ξεκίνησε να μου ζητάει να υπογράψω στον ΠΑΟΚ εδώ και δύο χρόνια. Με λίγα λόγια: Οι άνθρωποι εδώ έδειξαν ότι με θέλουν. Όλα οριστικοποιήθηκαν τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου. Έτσι, εδώ είμαι και ξεκινάω ένα νέο κεφάλαιο της ζωής μου στα ποδοσφαιρικά γήπεδα."

Για την υποδοχή του: "Αυτό ήταν κάτι που δεν το περίμενα. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Αν και με έκανε να ντραπώ λίγο, είμαι εκ φύσεως συνεσταλμένος. Αλλά πρώτα και πάνω από όλα ήταν ευχάριστη έκπληξη. Η οικογένεια και οι φίλοι μου, εντυπωσιάστηκαν όλοι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς που έκαναν την υποδοχή μου μια αξέχαστη εμπειρία και για μένα και για την οικογένειά μου. Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου."

Για αυτό που είπε στην παρουσίασή του, για τη γέννηση του πατέρα του κοντά στα σύνορα: "Στην πραγματικότητα ο πατέρας μου εκνευρίστηκε λίγο μαζί μου, καθώς τελικά γεννήθηκε μόνο δύο χιλιόμετρα μακριά από τα σύνορα, ώστε η αρχική μου δήλωση δεν ήταν ακριβής. Είπα ότι γεννήθηκε 50 χιλιόμετρα μακριά. Πάντα πίστευα με την καρδιά μου ότι εμείς οι Βούλγαροι κι εσείς οι Έλληνες είμαστε εξαιρετικά κοντά μεταξύ μας. Μοιραζόμαστε κοινή κουλτούρα και τρόπο ζωής και μοιάζουμε ως λαοί."

Για τη δική του dream team πέντε παικτών: "Οκ. Προφανώς ένας είμαι εγώ. Ινιέστα, Νόιερ, Κομπανί και ο Κριστιάνο Ρονάλντο."

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης ΕΔΩ.

Ένα ευρώ από κάθε εισιτήριο στους πρόσφυγες

Ο ΠΑΟΚ συμμετέχει ενεργά στην πρωτοβουλία "90 Minutes For Hope" του European Club Association. Ετσι, ένα ευρώ από κάθε εισιτήριο της sold out αναμέτρησης της Τούμπας απέναντι στην Ντόρτμουντ θα πάει, μέσω του 90 Minutes For Hope, στον αγώνα της αντιμετώπισης της κρίσης των προσφύγων.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ