ΠΑΟΚ

Μπέος - Σαββίδης μαζί στο Ροστόφ

Μπέος - Σαββίδης μαζί στο Ροστόφ
Μπέος - Σαββίδης

Ο Αχιλλέας Μπέος, ως επικεφαλής αντιπροσωπείας του δήμου Βόλου, επισκέφτηκε χθες το Ροστόφ και συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος τιμήθηκε πριν την έναρξη του ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Βόλος είναι αδελφοποιημενος με το Ροστόφ και στο πλαίσιο της στενής σχέσης που έχει αναπτυχθεί, αντιπροσωπεία του δήμου της θεσσαλικής πόλης πραγματοποιεί από την Πέμπτη (8/9) πενθήμερη επίσκεψη στη ρωσική πόλη.

Επικεφαλής αυτής, ο Αχιλλέας Μπέος που είχε συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα e-volos.gr, "προκειμένου να διευκολύνει, χάρις στην προσωπική του φιλία με τον ισχυρό άντρα της περιοχής, μεγαλοεπιχειρηματία, Ιβάν Σαββίδη, την διάθεση στην τεράστια αγορά της Ρωσίας προϊόντων (υπηρεσιών, βιομηχανικών και γεύσεων) από τοπικές επιχειρήσεις, ιδιοκτήτες ή εκπρόσωποι των οποίων μετέχουν επίσης της αποστολής".

Μπέος - Σαββίδης μαζί στο Ροστόφ

Οι δύο άνδρες, παρουσία αρκετών ακόμη συνεργατών και επιχειρηματιών, τα είπαν σε συνάντηση που έγινε το βράδυ της Πέμπτης. Ο Ιβάν Σαββίδης έδειξε ενδιαφέρον να γνωρίσει από κοντά τα προϊόντα της Μαγνησίας, με σκοπό να δημιουργηθεί ένα δίκτυο συνεργασίας και μελλοντικών συμφωνιών μεταξύ των επιχειρήσεων του και των άλλων επαγγελματιών και επιχειρηματιών της περιοχής. Οι δύο πλευρές έδωσαν νέο ραντεβού, ενώ ο Ιβάν Σαββίδης που ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να παραβρεθεί, μεταξύ άλλων στη ΔΕΘ, θα επισκεφθεί το περίπτερο που θα παρουσιαστούν προϊόντα της περιοχής του Βόλου. Σήμερα, πάντως, ο Σαββίδης συμμετείχε στις εκδηλώσεις της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Μπέος - Σαββίδης μαζί στο Ροστόφ

Τιμήθηκε ο Σαββίδης

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ πριν την έναρξη του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας τίμησε τον Ιβάν Σαββίδη για όσα έχει προσφέρει στο τμήμα μπάσκετ. Αλλωστε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είναι γνωστό πως έχει βοηθήσει πολύ την ΚΑΕ όσον αφορά την αποπληρωμή των υποχρεώσεων προς το Δημόσιο. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ χαιρέτησε τους παλιούς παίκτες (τιμήθηκαν και πρώην προπονητές της ομάδας) του ΠΑΟΚ που τιμήθηκαν και είπε: "Καλησπέρα σε όλους. Στεκόμαστε όλοι σε μια σειρά. Μακάρι να είμαι αντάξιος της ιστορίας που εσείς γράψατε. Θέλω να πω χρόνια πολλά. Θα κάνω τα πάντα για το μεγαλείο του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ".

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μετά τις 20.00 εμφανίστηκε στο γήπεδο και καταχειροκροτήθηκε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Εκατσε στις θέσεις των επισήμων και πολλά στελέχη του "Δικεφάλου" τον αγκάλιασαν. Στην συνέχεια τιμήθηκαν παλιοί παίκτες των "ασπρόμαυρων" ενώ οι οπαδοί των "ασπρόμαυρων" φώναζαν "ΠΑΟΚ γερά εμείς θα ξαναφέρουμε το μπάσκετ στον Βορρά".

Την προσφορά του Ιβάν Σαββίδη αναγνώρισε και ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, ο οποίος υποστήριξε ότι: "Χωρίς τον Σαββίδη, δεν θα υπήρχε μπάσκετ".

Οι φωτογραφίες είναι από την ιστοσελίδα e-volos.gr

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ