ΠΑΟΚ

Μπεκάλι: "Όποιος δώσει πρώτος τα χρήματα, παίρνει τον Μπολντρίν"

Μπεκάλι: "Όποιος δώσει πρώτος τα χρήματα, παίρνει τον Μπολντρίν"

Ο ιδιοκτητης της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι, μίλησε για... ανταγωνισμό ΠΑΟΚ και Καϊσέρισπορ στην περίπτωση του Φερνάντο Μπολντρίν εκφράζοντας προτίμηση στους Τούρκους ελέω Σουμούντιτσα.

Η Στεάουα είναι έτοιμη να αποκτήσει τον Φιλίπε Τεϊξέιρα και αυτή η μετεγγραφή συνδέεται με πιθανή αποχώρηση του Φερνάντο Μπολντρίν. Το επιβεβαίωσε και ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι, που θέλει να βάλει σε... πλειστηριασμό για τον 28χρονο Βραζιλιάνο, ΠΑΟΚ και Καϊσέρισπορ.

"Ο Μάριους Σουμούντιτσα (σ.σ. νέος προπονητής της Καϊσέρισπορ) μου είπε ότι οι Τούρκοι δεν ενδιαφέρονταν για τον Τεϊξέιρα επειδή είναι 36 ετών. Είναι πιθανό, όμως, να αποκτήσουν τον Μπολντρίν. Υπάρχει ανταγωνισμός με τον ΠΑΟΚ. Όποια ομάδα δώσει χρήματα πρώτη θα πάρει τον Μπολντρίν. Θα επέλεγα να πάει με τον Σουμούντιτσα γιατί είμαστε φίλοι και τον συμπαθώ".

Θυμίζουμε ότι ο Μπεκάλι έχει δηλώσει ότι ο ΠΑΟΚ του πρόσφερε 1,2 εκατ. ευρώ για τον Μπολντρίν και ότι ο ίδιος ζητά 1,5 εκατ., ενώ από την πλευρά του "Δικεφάλου" δεν προκύπτει καμία διάθεση για παζάρια.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ