ΠΑΟΚ

Μπάτσι: "Αν πάρουμε πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ, θα γυρίσω με ποδήλατο στην Ιταλία"

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ ΒΑΡΕΛΑ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ ΒΑΡΕΛΑ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο βοηθός του Ραζβάν Λουτσέσκου, Κριστιάνο Μπάτσι, υποστήριξε ότι είναι προετοιμασμένος να γυρίσει με ποδήλατο στην Ιταλία αν πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Διαβάστε την ξεχωριστή συνέντευξη που έδωσε.

Την εμπειρία που βιώνει στην Ελλάδα περιέγραψε στην ιστοσελίδα " gianlucadimarzio" του γνωστού Ιταλού ρεπόρτερ ο Κριστιάνο Μπάτσι. Ο βοηθός του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ μίλησε για το πάθος με το οποίο ζουν οι Έλληνες το ποδόσφαιρο και υποστήριξε ότι αν ο Δικέφαλος κατακτήσει το πρωτάθλημα, τότε θα γυρίσει με ποδήλατο στην Ιταλία.

Ο Ιταλός κόουτς ανέφερε αρχικά: " Εδώ είναι διαφορετικά σε σχέση με την Ιταλία και την Πορτογαλία. Όχι μόνο στο τεχνικό κομμάτι, αλλά και στο περιβάλλον" ανέφερε και πρόσθεσε αστειευόμενος: "Σκέψου ότι τιμωρηθήκαμε με ποινή επτά αγωνιστικών. Εκτίουμε με τον Παναθηναϊκό αρχές Δεκεμβρίου, οπότε και μπορεί να ξαναδεχτούμε άλλες επτά αγωνιστικές".

Ο συνεργάτης του Ρουμάνου προπονητή επιθυμεί διακαώς την κατάκτηση του πρωταθλήματος και υποστηρίζει χαριτολογώντας: "Με το υπόλοιπο ιταλικό επιτελείο κάνουμε πλάκα σχετικά με το πώς θα επιστρέψουμε στη χώρα αν πάρουμε τον τίτλο. Εγώ θα ήμουν έτοιμος να γυρίσω με ποδήλατο! Είμαστε πολύ καλύτεροι, αλλά όλα θα κριθούν στον β' γύρο".

Αναφέρθηκε και στον προσεχή αντίπαλο: " Ο Ατρόμητος είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος. Αν τους νικήσουμε θα είμαστε στην κορυφή". Σχολίασε τι συμβαίνει στα ντέρμπι στην Ελλάδα: "Υπάρχει τρελός ενθουσιασμός, αλλά το περιβάλλον δεν είναι καθόλου εύκολο. Σε προπόνηση πριν από ματς με τον Ολυμπιακό ήρθαν στο γήπεδο 11.000 οπαδοί μας.

Χάσαμε 1-0 εκτός έδρας από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, αλλά αυτό θεωρείται τιμητικό, αν σκεφτεί κανείς σε τι εχθρικό περιβάλλον παίζουμε. Αλλά χάσαμε έχοντας 70% κατοχή μπάλας, κάτι νέο στο ελληνικό ποδόσφαιρο". Σχολίασε και την πίεση που προκαλείται από τα ΜΜΕ: "Υπάρχει τεράστια πίεση από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Μιλούν συνεχώς για εμάς. Ένας από τους στόχους μας είναι να εξαλείψουμε έστω λίγη από αυτή την πίεση, είναι το πιο δύσκολο πράγμα".

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Μπάτσι ρωτήθηκε για τη συνεργασία του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και είπε: " Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Τα πηγαίνουμε πολύ καλά, παρότι γνωριζόμαστε λίγο καιρό. Είμαστε πολυεθνική ομάδα. Μιλάμε αγγλικά, είναι λίγοι οι Έλληνες. Επίσης, αν ξέρεις πορτογαλικά, μπορείς να επικοινωνήσεις με τους Βραζιλιάνους και τους Πορτογάλους που έχουμε".

Για το γεγονός ότι η οικογένειά του είναι μακριά από αυτόν σημείωσε: " Είναι θυσία, που γίνεται για τις κόρες μου. Η μεγαλύτερη είναι 16 ετών και δεν θα ήταν εύκολο να αφήσει το σχολείο και τους φίλους της για να έρθει εδώ". Τοποθετήθηκε και για τον Ολυμπιακό λέγοντας: "Ο Ολυμπιακός σε σχέση με τις άλλες ομάδες του Champions League έχει απόσταση σε οικονομική δύναμη. Είναι δυνατή ομάδα, αλλά σε σύγκριση με τη Γιουβέντους, τη Μπαρτσελόνα και τη Σπόρτινγκ δεν είναι το ίδιο δυνατός".

Καταλήγοντας αναφέρθηκε στο τι πρέπει να γίνει για να κατακτηθεί ο τίτλος: "Είναι ανάγκη να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται με τις "μικρές" ομάδες. Στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλη οικονομική διαφορά ανάμεσα στις 4-5 ομάδες και τις υπόλοιπες. Για τις "μικρές" αν πάρουν βαθμό με τους "μεγάλους", είναι σαν νίκη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ